1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2016 16:30

15.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice díky jedinému gólu porazily Broumov


Branky


0

Hořicím se v zápase proti bojovnému Broumovu příliš nedařilo, přesto domácím pro tříbodový zisk stačila jediná branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

V prvním poločase byli bojovnějším týmem fotbalisté Broumova, kterým se dařilo vyhrávat osobní souboje, a byli tak jistější v držení balonu. Hosté se v průběhu poločasu poslali několik nadějných centrů do vápna Hořic, v tomto prostoru ale dominoval domácí gólman Pavel Žižka, kterému vypomáhali i jeho obránci. Broumovu se tak nepodařilo v prvním poločase skórovat. Domácím Hořicím chyběla v útočné hře potřebná jiskra. Hořice byli ve své kombinaci nervóznější, přesto se dostaly do nadějných šancí. Několik minut před koncem poločasu se po přihrávce Dominika Poura octl v dobré šanci Zbyněk Nečesaný, hořickému záložníkovi se ale nepodařilo propálit hostujícího gólmana Jakuba Drahoráda. O pár chvil později si v zakončení neporadil ani útočník Jiří Melichar, který nezpracoval neposedný balon. Poločas tak skončil bezgólovou remízou. 

Hořice rozhodují

Broumovští si i ve druhém poločase udrželi optickou převahu, domácím se však podařilo lehce zvýšit obrátky svého výkonu. Jediná branka zápasu byla k vidění zhruba dvacet minut před koncem. V šedesáté deváté minutě se míč po autovém vhazování dostal až k Jiřímu Melicharovi, který pohotovým zakončením z otočky poslal míč k tyči. Hořice se tak dostaly do těsného vedení, které se jim ve zbývajících minutách podařilo uhájit. Pět minut před koncem utkání mohla Jiskra ještě navýšit své vedení, zakončení Michala Skalského ale na poslední chvíli odvrátila broumovská obrana. Zápas tak skončil těsnou výhrou Hořic 1:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí TJ Jiskra Hořice: Dnešní výhra je velice cenná, ale více než šťastná. Musíme objektivně přiznat, že Broumov byl v poli lepší, ale chybí mu finální fáze. Náš výkon byl velmi nervózní a odehráli jsme nejhorší zápas v sezóně. Druhý poločas jsme alespoň odmakali a s velkým štěstím získali důležité tři body.




Sestavy


TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - J. Šeda [-] (46. M. Vodnárek [-] ) , D. Palm [-] , P. Ruml [-] , M. Tomáš [-] - P. Palm [-] (46. P. Kuneš [-] ) , J. Rubeš [-] (53. J. Kuneš [-] ) , D. Pour [-] (60. M. Skalský [-] ) , Z. Nečesaný [-] - J. Melichar [-] , A. Vávra [-] (46. P. Kolovrátník [-] ) -

TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - J. Michálek [-] , O. Gago [-] , J. Schubert [-] - M. Štejnar [-] , D. Svoboda [-] (89. T. Frydrych [-] ) , J. Šimon [-] , E. Wilke [-] - P. Bureš [-] (46. J. Rolník [-] ) , L. Hanzlík [-] , M. Gago [-] (75. S. Farkaš [-] ) -

ŽK: 88. J. Melichar , 91. P. Žižka - 52. E. Wilke .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Pešava Otakar - FILIP Miroslav, MIŠKAŘ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.