2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

12.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cidlina se proti Hořicím nadřela na dvougólové vítezství


Branky


0

Fotbalisté Cidliny se v zápase s hořickou Jiskrou nedostali ke své dynamické kombinační hře, místo toho se domácí museli spolehnout na standardní situace, díky kterým vybojovali proti houževnatým Hořicím výhru 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujímají těsného vedení

Hořická Jiskra byla Cidlině vyrovnaným soupeřem. Hosté se v prvních minutách dostávali do útoku a centrovanými balony se dostávaly do vápna. V pokutovém území ale Jiskře chyběla větší podpora spoluhráčů i větší razance v zakončení. Třináctá minuta přinesla pro Hořice nepříjemnost v podobě vynuceného střídání spolehlivého obránce Jana Rumla. Možná i díky tomu se Cidlina ujala v osmnácté minutě vedení, kdy si na centrovaný balon od rohového praporku naskočil Milan Stránský, který hlavou usměrnil míč do sítě.

 

V obraně byly Hořice důsledné, hráči se zodpovědně vraceli a včas přistupovali k soupeřovým fotbalistům. O něco obtížnější to bylo v útoku a Jiskra se do vápna Cidliny dostávala hlavně díky standardním situacím. Centrované balony ale většinou končily v moci brankáře Stanislava Strýhala. Do nebezpečného zakončení se hosté přesto dostali v samotném závěru poločasu. Ve čtyřicáté páté minutě se po dlouhém autovém vhazování obtočil jeden z hráčů Hořic kolem domácího obránce a jeho následné zakončení jen těsně míjelo pravou tyč domácí branky. Cidlina tak udržela poločasové vedení 1:0.

Cidlina se uklidňuje až v závěru

Ve druhém poločase Hořice pokračovaly v dobré obranné hře, kterou se snažily podporovat křídelními útoky, s těmi si ale zase věděla rady obrana Cidliny, která blokovala náznaky hořických šancí. Velkou šanci na zdvojnásobení vedení měla Cidlina v šedesáté čtvrté minutě, kdy se faulu ve vápně dopustil obránce Dominik Palm. K nařízenému pokutovému kopu se postavil Michal Blažej, domácí hráč ale minul branku, a skóre tak zůstalo nezměněno. Své vedení Cidlina pojistila až deset minut před koncem. V osmdesáté minutě dostali domácí míč do vápna soupeře díky dlouhému autovému vhazovaní, které ještě hořický obránce nešťastně prodloužil na zadní tyč. Tam se k míči nejrychleji dostal obránce Alexandr Zich, který hlavou dostal míč do sítě a zvýšil na 2:0. Hořice se již ve zbytku zápasu neprosadily a Cidlině podlehly 2:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí TJ Jiskra Hořice: V zápase s favoritem Krajského přeboru z Nového Bydžova jsme si velké cíle nedávali, ale i když jsme prohráli ostudu jsme neudělali. Zápas ovlivnilo brzké střídání stopera Rumla pro zranění a ten chyběl při bránění standardních situací, z kterých také domácí vytěžili obě branky.



Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - M. Stránský [-] , R. Žalman [-] , A. Zich [-] , J. Vrabec [-] (73. M. Vincour [-] ) - P. Mokošín [-] , M. Blažej [-] , P. Mejstřík [-] (59. J. Jelínek [-] ) , T. Vaněk [-] (46. P. Pokorný [-] ) , V. Šorm [-] - M. Holec [-] -

TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - V. Kulhánek [-] , M. Vodnárek [-] , D. Palm [-] , P. Ruml [-] (13. J. Šeda [-] ) - P. Kuneš [-] (70. J. Kuneš [-] ) , P. Palm [-] , M. Tomáš [-] (80. A. Vávra [-] ) , J. Rozsévač [-] - D. Pour [-] , J. Melichar [-] (64. I. Timkovič [-] ) -

ŽK: 38. V. Kulhánek , 64. D. Palm , 76. J. Rozsévač , 82. M. Vodnárek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Vítek Pavel - KALAŠ Radek, FRANĚK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.