Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř zdolala trápící se Broumov


Branky


0

Jaroměř si zejména ve druhém poločase vytvořila řadu šancí, domácí neproměnili penaltu a několik dalších gólovek. Nakonec Jaroměři stačila tři přesná zakončení, která domácím zajistila tříbodový zisk za výhru 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní domácí se dostávají do vedení

Jaroměř zahájila zápas s Broumovem ideálním způsobem a už v šesté minutě se ujali vedení. Exekuce přímého kopu se ujal Lukáš Müller, který svojí střelou vyzrál na brankáře Martina Růžičku a otevřel skóre zápasu. V dalším průběhu se hrálo bojovným stylem hry, který příliš nepřál efektním kombinacím. Ve dvacáté třetí minutě mohli domácí navýšit své vedení, střelu Martina Michálka ale zastavilo břevno broumovské branky. Zmařenou gólovou radost si Jaroměř vynahradila už o tři minuty později. Středem hřiště se v té době prosmýkl Filip Korenčík, který následným zakončením k tyči zvýšil vedení svého týmu. O několik momentů později znovu zakončovala Jaroměř, Vojtěch Vladeka ale po přihrávce Martina Knapa minul branku. Zbývající zhruba čtvrthodina příliš atraktivních momentů nenabídla, do kabin tak spokojenější odcházeli domácí, kteří vedli 2:0. 

Jaroměři se dlouho nedaří pojistit náskok

Druhou půli otevřela nadějná kombinace dvou domácích Martinů – Knapa a Čenovského. Třetí gól ale Jaroměř z této akce nevytěžila. O několik minut později hrozila znovu Jaroměř, když se po standardní situaci dostal do šance Vilém Ruprich, ani on ale nezamířil ideálně a neskóroval. Další vyloženou šanci na skórování měli domácí v padesáté sedmé minutě, kdy se po faulu na Martina Knapa kopala penalty. Té se ujal Martin Čenovský, domácí útočník ale ani z penaltového puntíku skóre nenavýšil.

 

Kontaktní gól mohli hosté vytěžit prakticky vzápětí po neproměněné penaltě Jaroměře, rychlý protiútok ale Broumov nevyužil. Zhruba po hodině hry mířil na zadní tyč broumovský Jan Rolník, hostujícímu záložníkovi ale gólovou radost překazil gólman Michal Ondráček. Dvacet minut před koncem se nakonec dočkal Martin Čenovský, který zužitkoval přihrávku Filipa Korenčíka a zakončením na zadní tyči vstřelil uklidňující třetí gól Jaroměře. V závěru domácí neproměnili ještě další protiútok, to je ale ve výsledku nemuselo tolik mrzet. Jaroměř vyhrála nad Broumovem 3:0. 



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Roman Kyral - trenér FK Jaroměř: Vyhráli jsme sice 3:0, ale s předvedenou hrou nemůžeme být spokojeni. V naší hře je spousta nepřesností, zkažených přihrávek, zahozená penalta atd.




Sestavy


FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - A. Horák [-] (80. F. Klíž [-] ) , V. Vladeka [-] (63. D. Valášek [-] ) , M. Čenovský [-] , M. Knap [-] , V. Ruprich [-] , J. Bano [-] (60. L. Böhm [-] ) , M. Michálek [-] , J. Holub [-] , L. Müller [-] , F. Korenčík [-]

TJ Slovan Broumov
M. Růžička [-] - O. Gago [-] (82. J. Pokorný [-] ) , M. Dostál [-] (22. T. Frydrych [-] ) , J. Michálek [-] , J. Schubert [-] - M. Gago [-] , D. Svoboda [-] , E. Wilke [-] , J. Rolník [-] - D. Hušek [-] (67. J. Kitler [-] ) , L. Hanzlík [-]

ŽK: 11. M. Ondráček .
Počet diváků: 132. Rozhodčí: Bačo Ondřej - KRUCKÝ Dušan, KROTIL Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.