3:1
(1:0)
65. J. Bano
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cidlina přehrála Jaroměř


Branky


0

Utkání dvou ofenzivně laděných týmů zvládla lépe domácí Cidlina, která i přes několikeré nastřelení brankové konstrukce zdolala Jaroměř 3:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cidlina se dostává do vedení

Ve vyrovnaném úvodu se domácí Cidlina snažila napadat rozehrávku Jaroměře, a nutit tak hosty k chybám. V desáté minutě zahrozili jako první fotbalisté Jaroměře, když po rohovém kopu hlavičkoval jen těsně nad břevno hostující Martin Kilevník. O pět minut později si vytvořili šanci po rohovém kopu i domácí. Centrovaný balon Martina Holce se snesl na hlavu Radima Žalmana a ten orazítkoval pravou tyč jaroměřské branky. O čtyři minuty později se již skóre měnilo. Akci Cidliny na pravé straně hřiště vyřešil Michal Blažej přesnou křížnou přihrávkou na Patrika Mokošína, který propálil hostujícího gólmana Jiřího Jašku, a posunul tak Cidlinu do vedení.

 

V dalším průběhu poločasu sázely oba týmy na bojovnost, která spíše než kombinační hře přála přímočarým střeleckým pokusům. Ve dvacáté čtvrté minutě se ke střele odhodlal Martin Holec a jeho tvrdá rána skončila jen těsně vedle jaroměřské branky. O chvíli později to zkoušel i Michal Blažej, ani on ale se svou technickou střelou neuspěl a minul. Ve zbytku poločasu tak další gól nepadl a Cidlina si z první půle odnesla vedení 1:0. 

Domácí zvyšují náskok

Cidlině se ideálně vydařil vstup do druhého poločasu. Domácí ve čtyřicáté sedmé minutě rozehrávali rohový kop, po kterém se míč odrážel v pokutovém území Jaroměře. V nepřehledné situaci se nejrychleji zorientoval Jaroslav Matějka, který poslal míč do sítě a zvýšil vedení Cidliny. V padesáté první minutě Cidlina rozehrávala přímý kop a Michal Blažej nastřelil břevno Jaškovy branky.  O šest minut později se kolem hostujících obránců prosmýkl Pavel Pokorný, jeho následné zakončení ale zastavil brankář Jiří Jaška, který vyrazil míč na roh.

V šedesáté páté minutě Jaroměř zaútočila po levé straně hřiště, kde domácím hráčům unikl Vojtěch Vladeka, jeho centrovaný balon vyrazil gólman Stanislav Strýhal jen na hranici vápna. Tam čekal připravený Jan Bano, který bez přípravy vrátil míč do sítě. Kontaktní gól Jaroměř nabudil, hostům se ale nedařilo na delší dobu usadit kolem soupeřova vápna. Byla to tak znovu Cidlina, která byla nebezpečnější.

 

V sedmdesáté třetí minutě se po dlouhém autovém hodu domácích odrazil míč na hranici vápna, kde byl Tomáš Vaněk. Cidlinský záložník vypálil na hostující branku, jeho zakončení ale zastavila tyč. V osmdesáté první minutě už se Cidlině podařilo skórovat. Michal Blažej se po přihrávce Václava Šorma dostal ke střele, která se od tyče odrazila do sítě. Cidlina tak porazila Jaroměř 3:1. 



Ohlasy k zápasu



FK Jaroměř
Roman Kyral - trenér FK Jaroměř: Dnes jsme neodehráli opět moc povedené utkání. Domácí nás přehráli v rychlosti a důrazu. I když jsme snížili, tak je to pro domácí zasloužené vítězství, když ještě kromě branek nás třikrát zachránila tyč naší branky.



Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - J. Vrabec [-] (46. T. Vaněk [-] ) , A. Zich [-] , M. Stránský [-] , R. Žalman [-] , J. Matějka [-] - P. Mokošín [-] , P. Pokorný [-] (89. D. Döme [-] ) , J. Trejbal [-] (46. V. Šorm [-] ) , M. Blažej [-] - M. Holec [-] (76. J. Jelínek [-] )

FK Jaroměř
J. Jaška [-] - L. Böhm [-] , F. Klouček [-] (78. O. Častvaj [-] ) , M. Čenovský [-] , F. Korenčík [-] (69. L. Müller [-] ) , J. Bano [-] , M. Michálek [-] , J. Holub [-] , M. Kilevník [-] (60. V. Vladeka [-] ) , A. Horák [-] (88. P. Konrád [-] ) , M. Knap [-]

Počet diváků: 165. Rozhodčí: Medlík Karel - HRON Miroslav, ODVÁRKO Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.