1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Město v poslední minutě rozhodlo o výhře


Branky


0

Zápas mezi Novým Městem a Broumovem nabízel vyrovnanou a bojovnou podívanou, ve které oba týmy trápily nepřesnost v zakončení. Na gól se nakonec čekalo až do devadesáté minuty, v té době rozhodli jedinou brankou zápasu o své výhře fotbalisté Nového Města. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V úvodu byli na balonu jistější fotbalisté Broumova, kteří hráli kolem vápna Nového Města, jejich snahy přenesení hry do vápna domácích však končily nepřesnými centry. Nové Město se tolik nedrželo na míči, a proto hrálo přímočařeji. V jedenácté minutě si domácí rychle narazili balon ve středu hřiště a založili rychlou křídelní akci, která skončila nebezpečným centrem, který však nikým netečován proletěl vápnem Broumova. Hosté nadále hrozili převážně díky centrovaným balonům, které však ve vápně Nového Města nenacházely broumovské adresáty. Ve dvacáté osmé minutě se Novoměstští prokombinovali do pokutového území Broumova a pohotovou přízemní střelou donutili broumovského gólmana Jiřího Janoucha k zákroku. Ani následující minuty nepřinesly žádnému z týmů gólovou radost, a poločas tak skončil bezbrankovou remízou.

Domácí rozhodují v úplném závěru

Ve druhém poločase pokračovala vyrovnaná hra. V padesáté čtvrté minutě Broumovští rozehrávali standardní situaci, centrovaný balon propadl až před domácího brankáře Václava Krunčíka a nebezpečně se odrážel těsně nad jeho břevno. Soupeřovu branku ohrozili v šedesáté první minutě i domácí, když se jejich přízemní střela prohnala jen těsně kolem pravé tyče broumovské branky. O pár minut později se v domácí obraně otevřel volný prostor a Broumov se dostal do nadějného přečíslení. Hosté však svoji akci zpomalili nepřesným přenesením hry a domácího brankáře Krunčíka nakonec prověřili pouze nepříliš razantní přízemní střelou. Oběma týmům se nedařilo přetavovat náznaky šancí v nebezpečné gólové příležitosti a zdálo se, že o vítězi budou muset rozhodnout penalty. Pak ale přišla devadesátá minuta. Martin Klikar využil volného prostoru na pravé straně hřiště a poslal přihrávku na hranici pokutového území, kde číhal Pavel Zákravský. Novoměstský kapitán neváhal a střelou bez přípravy propálil vše před sebou včetně brankáře Jiřího Janoucha. Nové Město se tak dostalo do vedení, na které hosté neměli čas reagovat. Nové Město zvítězilo nad Broumovem 1:0. 



Ohlasy k zápasu


MFK Nové Město nad Metují
Miloš Killar - trenér MFK Nové Město: Ve vyrovnaném utkání se spoustou nepřesností ve finální fázi jsme byli šťastnější my, za naši snahu rozhodnout utkání v řádné hrací době jsme byli odměněni ziskem tří bodů.




Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - V. Jelen [-] , R. Darebník [-] , P. Srubjan [-] , D. Nejman [-] - P. Zákravský [-] , N. Soumar [-] (46. J. Vítek [-] ) , J. Vít [-] , A. Lelek [-] - M. Klikar [-] , P. Růžička [-] (63. A. Valášek [-] )

TJ Slovan Broumov
J. Janouch [-] - D. Hušek [-] (26. M. Štejnar [-] ) , J. Schubert [-] , O. Gago [-] , D. Panny [-] - D. Svoboda [-] (66. P. Bureš [-] ) , J. Michálek [-] , J. Šimon [-] (82. J. Pokorný [-] ) , E. Wilke [-] - M. Gago [-] (76. J. Rolník [-] ) , L. Hanzlík [-] (62. P. Gajdoš [-] )

ŽK: 54. P. Srubjan - 79. E. Wilke , 87. O. Gago , 91. P. Bureš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Koutník Michal - BAČO Ondřej, SLAVÍČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.