Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

8.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřívský Sokol si v hektickém utkání poradil s Cheznovicemi


Branky


0

Divoká přestřelka nabídla celkem osm gólů a diváci se rozhodně nenudili! Zazářil domácí Šťastný, který se trefil čtyřikrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase hned v 10. minutě otevřel skóre Šťastný, který proměnil pokutový kop domácích. Stejný střelec se trefil i o 6 minut později. Domácí tedy do šatnen odcházeli s vedením 2:0.

 

Ve druhé části zápasu v 63. minutě snížil Frühauf na rozdíl jedinné branky. To se ovšem nelíbilo Šťastnému, který zkompetoval hattrick v 71. minutě. V dobré kondici hrající Mraček pak snížil v 78. minutě na 3:2 a zadělal na pořádné drama v závěru. To by ale nesměl být na hřišti Šťastný, který svým čtvrtým gólem poslal domácí opět do dvougólového trháku. V 86. opět snížil hostující Vaník, ale 4 minuty poté v 90. minutě zápasu dal tečku za vítězstvím Dobříva Sommer.

 

Autor: Jakub Jirsa



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobřív
P. Kliment: "Domácí měli zápas pořád pod kontrolou, vedli o dvě branky, i když závěr byl hektický, hosté stáhli na jednu branku, ale těsně před koncem dávali na 5:3. Obě dvě penalty byly oprávněné, rozhodčí zapískal správně."

FC Cheznovice 96
R. Lang: "Byli o malinko lepší a hlavně nás přehrávali, vyhráli zaslouženě. U penalt se dá říct, že byly oprávněné."



Sestavy


TJ Sokol Dobřív
J. Šimáně [-] - D. Hlaváček [-] (69. M. Moravec [-] ) , V. Planeta [-] - J. Sommer [-] , J. Monhart [-] , T. Koudelka [-] , P. Harčarik [-] - F. Koudelka [-] , L. Šťastný [-] - B. Mikulík [-] , J. Lukačovič [-] (52. J. Kolmačka [-] )

FC Cheznovice 96
A. Tráva [-] - P. Mráček [-] , J. Šístek [-] , J. Fast [-] , J. Mraček [-] - R. Vaník [-] , V. Laubr [-] , J. Lang [-] , J. Frühauf [-] , M. Šťastný [-] (78. L. Prusík [-] ) - M. Herman [-]

ŽK: 45. L. Šťastný , 52. D. Hlaváček , 63. B. Mikulík , 81. F. Koudelka - 10. A. Tráva , 58. J. Fast .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NOVÁK František - VILETA Karel (N), HOZÁK Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.