Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 11:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záluží nasázelo poslední Líšiné osm branek a přezimuje na druhém místě


0

S velkou noblesou se s podzimní části IV. třídy Plzeň - jih rozloučili fotbalisté Záluží, kteří osmi brankami přejeli Líšinou, přestože od začátku zápasu nějakou dobu hráli jen o deseti. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po příchodu jedenáctého hráče Záluží dominovalo

Hostující kouč Petr Zahradník měl problémy se skladáním sestavy a musel proto čekat do poloviny prvního poločasu, než dorazí zbývající jedenáctý hráč. Od té doby ale na hřišti vládl pouze jeden tým, a to Záluží. Hosté se následně začali střelecky prosazovat a během první půle vstřelili hned tři branky, bylo prakticky proto po zápase. 

Čtyřgólový Urbánek

I přes velký náskok byla atmosféra na hřišti velmi napjatá, domácí špatně nesli rostoucí počet gólů v jejich síti a rozhodčí byl rázem největším nepřítelem. Hosté přesto s chutí přidávali dalčí góly. Josef Urbánek nakonec nasázel rovnou čtyři kousky, plus se k němu přidali ještě další spoluhráči. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník - trenér: Bylo to krásné vítězství, ale na hřišti to bylo dost vypjaté. Domácí nadávali na rozhodčího, takže to tam nebyla zrovna přátelská atmosféra, taková divočina. Naštěstí jsme ale dali rychlé dva góly a zvládli jsme to.



Sestavy


TJ Sokol Líšina
J. Zikmund [-] - V. Štverák [-] , L. Bauer [-] , M. Pivoňka [-] , V. Kříž [-] , Z. Tříska [-] , R. Zahoř [-] , J. Jarošík [-] , M. Klich [-] , J. Schejbal [-] , T. Benda [-]

TJ Sokol Záluží
V. Schamberger [-] - F. Pondělík [-] , P. Braun [-] , J. Šmidingr [-] , J. Urbánek [-] , P. Motyčák [-] , L. Pondělík [-] , Z. Vacek [-] , P. Zahradník [-] , M. Hnilička [-] , L. Třeštík [-]

ŽK: 34. V. Kříž , 36. T. Benda , 54. L. Bauer - 16. L. Pondělík .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: KLIK Jiří - BERKA Radek (N), FEJT Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.