Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 12:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záhoří nemělo s Líšinou žádné slitování a nadělilo jí sedmičku


Branky


0

Zcela jednoznačný průběh mělo utkání mezi Líšinou a Záhořím. Hosté si na hřišti posledního týmu tabulky s chutí zastříleli a navázali na své předešlé zlepšující se výkony. Hattrickem se blýskl Filip Pelouch. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záhoří od začátku dominovalo

Zápas se od prvních minut nesl v duchu jednoznačné dominance hostů, kteří svoji převahu přetavili v prvním poločase hned ve tři branky. Domácí Záhoří situaci navíc usnadňovali tím, že kupili vzadu hrubé chyby, jež hosté bez váhání trestali. 

Otázkou bylo, kolik padne gólů

Ve druzhé části se na hřišti vůbec nic nezměnilo. Bylo jen otázkou kolik branek nakonec Záhoří nasází Líšinským. Skóre se nakonec zastavilo na čísle sedm, tři góly z toho vstřelil hostující Filip Pelouch. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Líšina
Libor Reidl: Nejhorší náš výkon v letošní sezoně. Chybělo tomu úplně vše. Ani chuť jsem už na hráčích nesledoval, bylo to prostě zcela špatné.

TJ Záhoří
Václav Kovář: Výsledek 7:0 vypovídá za vše. Zcela jednoznačný průběh zápasu, kdy po prvních gólech byl zápas jen otázkou skóre.



Sestavy


TJ Sokol Líšina
J. Zikmund [-] - M. Klich [-] , R. Šmrha [-] , R. Zahoř [-] , Z. Hrdonka [-] , T. Slováček [-] , T. Benda [-] , J. Jarošík [-] , V. Kříž [-] , Z. Tříska [-] , L. Kloversa [-] (25. J. Hofman [-] )

TJ Záhoří
L. Zekucia [-] - V. Kovář [-] , M. Šlouf [-] , K. Hora [-] , F. Pelouch [-] , K. Presl [-] , M. Gaži [-] , O. Němec [-] , A. Raška [-] , J. Kodýdek [-] , J. Prokopius [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Legát Zdeněk - KANTA Vlastimil, PLAMÍNEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.