2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záluží se štěstím otočilo zápas proti Záhoří


Branky


0

Fotbalisté Záhoří byli sice v utkání asi fotbalovějším týmem na hřišti, ale tři body nakonec přesto zůstaly doma v Záluží, kterému vystřelil vítězství pěknou střelou kanonýr Norbert Vávrovec. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla v domácí režii, branka ovšem nepadla

Hostující tým chtěl hned od začátku zápasu diktovat tempo hry, což se mu v celku dobře dařilo. Záluží ale vycházelo z dobré defenzívy a nepouštělo svého soupeře do brankových příležitostí. Do ojedinělé šance se dostal akorát Raška, jehož tvrdá rána pořádně prověřila pozornost gólmana Schambergera. Ostatní střelecké pokusy byly buď nepřesné nebo příliš slabé, aby ohrozily domácího gólmana. 

Po změně stran přišly góly

Svoji aktivitu přetavili v úvodí gól hosté až na začátku druhého dějství, kdy se z dorážky prosadil Petr Cihelna. Těsné vedení ale Záhoří ukolébalo a přišel proto trest. Záluží přidalo na důrazu a z jedné akce se tvrdou střelou prosadil Jan Šmidingr. Další šance domácích navíc skončila na tyči. Pěkný zápas nakonec mohli na svoji stranu strhnout hosté. Pelouchův přímý kop vyrazil gólman Záluží pouze k Václavu Kovářovi, jenž ale z vyložené pozice napálil pouze tyčku. Udeřilo proto na druhé straně. Norbert Vávrovec zkusil své štěstí z nějakých pětadvaceti metrů a jeho rána proletěla pod tělem gólmana Zekuciy až do sítě. Následně sice přišel drtivý tlak Záhoří v závěrečných minutách, ale i přes několik střel se hostům již nepodařilo zacílit mezi tři tyče. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník: Záhoří zahrálo opravdu dobře a myslím si, že spravedlivá by byla spíše remíza. Na nás se ale usmálo tentokrát štěstí. Počítali jsme už pomalu s pokutovými kopy, když se náhle prosadil Vávrovec. Z naší strany panuje se ziskem tří bodů maximální spokojenost.

TJ Záhoří
Václav Kovář: Prohráli jsme zápas, kdy jsme většinu zápasu měli pod kontrolou a byli jsme lepším týmem, v koncovce jsme ale byli neškodní.



Sestavy


TJ Sokol Záluží
V. Schamberger [-] - L. Mlnařík [-] (46. L. Třeštík [-] ) , N. Vávrovec [-] , J. Šmidingr [-] , J. Urbánek [-] , P. Motyčák [-] , P. Braun [-] , Z. Vacek [-] , L. Pondělík [-] , M. Hnilička [-] , P. Zahradník [-]

TJ Záhoří
P. Cihelna [-] - M. Zekucia [-] , M. Zekucia [-] , M. Šlouf [-] , A. Raška [-] , J. Prokopius [-] , K. Presl [-] , J. Majorszký [-] , F. Pelouch [-] , V. Kovář [-] , J. Kodýdek [-]

ŽK: 40. L. Mlnařík - 38. A. Raška , 53. M. Šlouf .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Lažánek Karel - FEJT Zdeněk (N), ŠPERER Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.