2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná B znovu zvítězila, když přivezla všechny body z Neuraz


Branky


44. L. Brabec , 58. J. Bouzek - 27. M. Legát , 31. J. Rada , 47. J. Rada , 70. S. Vukovič
0

Dobře šlapající motor fotbalistů Letné B se nezastavil ani v Neurazech, které sice srdnatě bojovaly, ale proti rozjetému protivníkovi nezískali nakonec ani bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Letná B se dostala do vedení, domácí ovšem bojovali

Do zápasu vstoupili aktivněji hosté, kteří využili rozvážné hry Neurazů a začali diktovat tempo hry. Domácí ovšem začali brzy stupňovat své tempo a pouštěli se do rychlých brejků. První gól přesto padl do branky Neurazů. Po rychlé akci se míč po kolmici mezi obránci dostal k Michalu Legátovi, jenž pohotově poslal svůj tým do vedení. Brzy na to navíc hrající trenér Jaroslav Rada využil nepřesné malé domů v podání soupeřova obránce a navýšil vedení Letné. Neurazům se ale ještě povedlo do poločasu snížit, když se prosadil aktivně hrající Lukáš Brabec

Snahu bojujících Neuraz uťal Vuković

Poločasová pauza ale přišla vhod více hostujícím fotbalistům, kteří na začátku druhého poločasu znovu skórovali. Po centru od rohového kopu se prosadil Jaroslav Rada. Domácí ale rozhodně nesložili zbraně a snažili se prokousávat k soupeřově svatyni. Ze svého snažení nakonec vytěžili kontaktní branku, kterou zařídil po hezké akci kapitán Jaroslav Bouzek. Následně se hra začala přelévat ze strany na stranu, kýžené uklidnění zápasu ale přinesla čtvrtá trefa Letné, kterou zařídil Slavko Vuković. Zbytek duelu si již hosté bez problémů pohlídali a zvítězili. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík: Začátek zápasu byl od nás takový ustrašený. Postupně jsme ale zjistili, že by mohli na soupeře platit rychlé protiútoky a několikrát jsme rovněž zahrozili. Bohužel po přestávce jsme nesplnili to, co jsme chtěli a lacino jsme inkasovali. Povedlo se nám sice se ještě jednou nadechnout, ale po čtvrté brance bylo hotovo. Letná zaslouženě zvítězila.

TJ Sokol Plzeň - Letná B
Jaroslav Rada - trenér: Domácí hráli opravdu srdnatě a celý zápas bez záludností bojovali. Musím říct, že to bylo pěkné utkání, v němž byly k vidění šance na obou stranách a hrálo se po celých devadesát minut. Více ze hry a více příležitostí jsme ale přece jenom asi měli více my. Jsem spokojený se třemi body a i s výkonem, který jsme v Neurazech předvedli.



Sestavy


TJ Tatran Neurazy
M. Trojánek [-] - V. Tříska [-] , J. Krýsman [-] , J. Uzel [-] , P. Mederly [-] (65. M. Kuták [-] ) , P. Tříska [-] , L. Brabec [-] , J. Bouzek [-] , J. Bureš [-] (55. M. Bárta [-] ) , J. Louda [-] , P. Hanzlík [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná B
J. Baranský [-] - S. Vukovič [-] , J. Šerbaum [-] , M. Legát [-] , J. Bohun [-] (53. Z. Přibyl [-] ) , S. Vlčák [-] , M. Dvořák [-] , M. Vodička [-] , J. Rada [-] , D. Pospěch [-] , M. Šampalík [-]

ŽK: 5. J. Louda , 60. P. Mederly - 29. M. Šampalík , 65. M. Dvořák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Legát Zdeněk - VLADAŘ Josef (N), KOLÁŘ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.