2:3p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 14:00

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Hradce sebrala Blovicím první bod v sezoně


Branky


0

První mírnou ztrátu v letošní sezoně utrpěli fotbalisté Blovic, kteří si odvezli ze hřišti hradeckého B-týmu dva body poté, co lépe zvládli pokutové kopy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blovice pálily své šance

Úvodní část zápasu patřila více hostujícím Bloviícm, kteří na hřišti působili aktivněji. Paradoxně se ale jako první do vedení dostali domácí, kteří zužitkovali rychlý brejk a ujali se vedení, když se přesně prosadil Tomáš Behenský. Odpověď hostů ale přišla hned za minutku. Radek Šabata si našel místo na levé straně vápna a povedenou ránou přetavil v gól centrovaný balon ze strany. Zbytek první části se odehrával pod taktovkou hostů, kteří nadále hrozili. Svě šance ovšem neproměňovali, když se nedokázal prosadit ani blovický trenér Radek Chalupa. Do pauzy Blovičtí přesto ještě přidali jeden zářez a otočili průběh duelu. Radek Šabata si znovu našel správné místo v šestnáctce a dalším přesným zakončením rozradostnil svůj tým. 

Hradec vyrovnal hru a srovnal skóre

Po přestávce se obraz hry na hřišti více vyrovnal. Domácím se navíc brzy poštěstilo i po gólové stránce. Znovu po rychlé akci se povedlo Hradeckým skórovat. Tetokrát byl na správném místě Patrik Snášel, jenž zařídil vyrovnání. Zbytek duelu sice ještě přinesl nějaké příležitosti, ale branky již nepadla ani jediná. 

Hradečtí penalty zahazovali

V pokutových kopech se více dařilo fotbalistům Blovic, kteří postupně proměnili všechny své tři penalty. Domácí je naopak trestuhodně zahazovali a vedoucí tým tabulky si proto domů přivezl dva body. 



Ohlasy k zápasu


SK Hradec 1946 B
František Mareš: Před utkáním bych jeden bod určitě bral, ale po jeho průběhu je to přece jen pro nás málo. V pokutových kopech je to ale již vždy loterie, kdo získá druhý bod. V utkání byly více fotbalovější Blovice, které si vypracovali v zápase ještě tři další tři tutovky, které náš gólman ale výborně lapil.

TJ Sokol Blovice B
Václav Chalupa - trenér: Bohužel jsme v utkání neproměňovali šance, kterých jsme si spoustu vypracovali. To asi rozhodlo o výsledku utkání. Samozřejmě nás mrzí, že jsme znovu nezvítězili za tři body, ale i dva jsou pro nás slušný zisk ze hřiště soupeře.



Sestavy


SK Hradec 1946 B
T. Poslední [-] - L. Varga [-] , R. Švarc [-] , T. Dufek [-] , J. Hrdina st. [-] - J. Kroupa [-] (46. Š. Kundrata [-] ) , P. Snášel [-] , S. Calpak [-] (46. M. Douša [-] ) , T. Behenský [-] , J. Šubrt [-] - M. Šťastný [-] (59. J. Hrdina ml. [-] ) -

TJ Sokol Blovice B
V. Hudák [-] - D. Tuček [-] , M. Jílek [-] , R. Šabata [-] , V. Chalupa [-] , M. Korda [-] (20. M. Agapkin [-] ) , T. Matoušek [-] (61. K. Červenka [-] ) , T. Kotous [-] , R. Tyml [-] (82. V. Švarc [-] ) , P. Kozák [-] , R. Komorous [-]

ŽK: 56. P. Snášel - 83. M. Jílek . ČK: 89. M. Jílek .
Hráči zápasu: T. Poslední , L. Varga - R. Šabata .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KLIK Jiří - KAŠE Jiří (N), ŠEBA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.