Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 16:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bouzek čtyřmi góly sestřelil Líšinou a Neurazy slavily první vítězství!


Branky


4. J. Bouzek , 14. J. Bouzek , 21. J. Bouzek , 47. M. Martínek , 69. J. Bouzek , 74. M. Martínek - 49. M. Pivoňka , 86. J. Černý (p.) , 89. J. Černý (p.)
0

Brankové hody o víkendu přineslo utkání v Neurazech, kde domácí tým postupně navyšoval svůj náskok a nakonec se mohl radovat z prvního vítězství v sezoně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bouzek během dvaceti minut završil hattrick

Přestože se jako první do vedení dostali domácí, již předtím mohlo udeřit na druhé straně. Pivoňka ale své šance neproměnil a řada proto byla na Neurazech, které za body doslova táhl jejich kapitán Jaroslav Bouzek. Děvetatřicetiletý útočník dokázal během dvaceti minut využít tři své příležitosti a završil bleskový hattrick. Domácí kanonýr se prosadil hned z prvního útoku svého týmu a následně zdatně využíval okénka v soupeřově defenzívě. 

Po pauze přišly další brankové hody

I ve druhé půli si diváci, kteří se přišli na utkání podívat, přišli na své. Neurazy v jeden okamžik ve druhé části vedly poměrem 6:1, ale hostům se povedlo ještě korigovat ze dvou pokutových kopů, které chladnokrevně proměnil Jan Černý. Neurazy nakonec dohrávaly zápas bez svého gólmana Trojánka, který se zranil, zápas proto musel dochytat hráč z pole. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík: Byla znát určitá pohoda hned od začátku, jelikož jsme měli k dispozici dostatek hráčů. Jednoznačně nás nastartovala první branka, po níž jsme se uklidnili a začali kontrolovat utkání. Na soupeře platily především dlouhé balony, které náš útočník Bouzek výborně přetavoval v góly. V závěru jsme už trochu polevili a darovali soupeři dvě penalty. Vítězství si ale rozhodně ceníme.

TJ Sokol Líšina
Libor Reidl - trenér: Rozhodlo prvních dvacet minut utkání, kdy soupeř měl tři útoky a vstřelil z toho tři branky. Poté to již bylo utkání rozhodnuté. Zápas to byl sice vyrovnaný, ale soupeř dokázal být v koncovce nesmírně efektivní.



Sestavy


TJ Tatran Neurazy
M. Trojánek [-] - V. Kůs [-] (43. M. Bárta [-] ) , P. Mederly [-] (69. J. Vobliza [-] ) , J. Bureš [-] , J. Louda [-] (75. M. Kuták [-] ) , J. Uzel [-] , J. Bouzek [-] , L. Brabec [-] , P. Tříska [-] (50. [-] ) , V. Tříska [-] , M. Martínek [-]

TJ Sokol Líšina
J. Jarošík [-] - R. Zahoř [-] (63. J. Langmajer [-] ) , M. Pivoňka [-] (73. V. Pavlík [-] ) , R. Šmrha [-] (73. L. Kloversa [-] ) , J. Černý [-] , T. Slováček [-] , L. Bauer [-] , T. Benda [-] (56. M. Klich [-] ) , V. Kříž [-] , Z. Tříska [-] , J. Schejbal [-]

ŽK: 20. P. Mederly - 20. T. Benda , 53. J. Schejbal , 85. J. Černý .
Hráči zápasu: J. Bouzek - Z. Tříska .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Lažánek Karel - VLADAŘ Josef (N), BERKA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.