2:1
(2:0)
87. P. Filip
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 14:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná pálila šance, ale přesto nakonec zvítězila


Branky


26. R. Zahradník , 31. V. Tyr - 87. P. Filip
0

Fotbalisté Letné odčinili v neděli porážku z prvního kola na hřišti Záhoří a v domácím prostředí porazili Seč, která naopak nenavázala na vítězství z minulého víkendu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vypracovali rozhodující náskok

Plzeňská Letná od začátku zápasu diktovala tempo hry a během prvního poločasu si vypracovala nespočet brankových příležitostí. Gólovou radostí pro domácí tým ale skončily pouze dva střelecké pokusy. Jako první kouzlo dobře chytajícího gólmana Jiříčka odčaroval Robert Zahradník, který dostal výborný pas mezi obránci a následně poslal míč na zadní tyč. Druhou trefu o chvilku později přidal po sólové akci Václav Tyr, jenž vyšperkoval celou situaci úspěšným zakončením levou nohou k tyči. Hosté se mohli dostat zpátky do utkání před koncem první části, kdy zahrávali pokutový kop. Filip ale penaltu zahodil a do kabin šla teda obě mužstva za stavu 2:0. 

Snížení Seče přišlo příliš pozdě

Letná byla i po změně stran aktivnějším celkem, nicméně další góly se jí již přidat nepodařilo. V samostném závěru nopak udeřila Seč, kdy se ze střední vzdálenosti přesně trefil Petr Filip, čímž alespoň částečně odčinil neproměněnou desítku z první části. V závěru se ještě hosté snažili tlačit, ale nakonec všechny body zůstaly na Letné. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná B
Jaroslav Rada - trenér: V utkání jsme si vypracovali mnoho šancí, ale bohužel jen hrstku z nich jsme dokázali proměnit. Naštěstí se nám to ale nevymstilo. S předvedou hrou jsem spokojený, byli jsme po většinu zápasu jasně lepším týmem.

TJ Seč
Bohuslav Plojhar - trenér: Můžeme děkovat pouze gólmanovi, že po prvním poločase jsme neprohrávali klidně o sedm branek. Je na nás stále znát, že se nový tým postupně sehrává. V závěru jsme sice zápas zdramatizovali, ale více jsme toho již nestihli. Nyní již pomalu přemýšlíme nad derby proti Blovicím, které nás za týden čeká.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná B
J. Baranský [-] - V. Tyr [-] (46. Z. Přibyl [-] ) , M. Legát [-] , R. Zahradník [-] (73. J. Vričan [-] ) , Z. Skála [-] , P. Kolář [-] , J. Šimánek [-] , M. Dobrý [-] (46. M. Vodička [-] ) , S. Vlčák [-] (46. J. Šerbaum [-] ) , D. Pospěch [-] , J. Bohun [-]

TJ Seč
J. Jiříček [-] - I. Masec [-] (18. J. Mašek [-] ) , M. Fotr [-] , D. Vracovský [-] (46. P. Kolros [-] ) , R. Vlk [-] , R. Černovský [-] , J. Purkart [-] , P. Filip [-] , M. Korda [-] , J. Bradáč [-] (49. D. Hora [-] ) , J. Reidl [-]

ŽK: 16. J. Šimánek .
Hráči zápasu: J. Bohun , Z. Skála - J. Jiříček , P. Filip .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Legát Zdeněk - HÁJEK Jiří (N), SOBOTOVÁ Štěpánka (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.