Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká remíza v Letinách


Branky


0

Oba týmy před zápasem okupovaly střed tabulky, navíc se znají velmi dobře, minulý rok se potkávaly o třídu výš. V lepším rozpoložení šli do zápasu hosté, jenž vyhráli minulé kolo. Zápas to byla nakonec vyrovnaný, dramatický a rozhodnout musely až penalty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoká první půle

Začátek zápasu byl aktivní z obou stran, míč na svých kopačkách měli asi o trochu více domácí. Na úvodní branku se nečekalo příliš dlouho, v 13. minutě dostal Miroslav Greguš přihrávku za obránce a postupoval sám na golmana. V zakončení si zkušeně poradil a hosté vedli. Neuběhly ani tři minuty a bylo srovnáno. Hostující stoper podklouzl a sám na brankáře se řítit domácí střelec Petr Brašna. Stejně jako kolega na druhé straně zachoval chladnou hlavu a bez problémů skóroval. Nadále pokračovali s balonem na noze spíše domácí, ale k žádné vyložené šanci to nevedlo. V 28. minutě přišla další radost hráčů Slavoje. Nakopnutý balon ze standartní situace si zpracoval Miroslav Greguš a z otočky poslal míč nechytatelně o břevno do brány. Letiny ovšem dokázaly opět odpovědět hned vzápětí. Tomáš Hupač získal balon na straně, obešel bránícího hráče a od brankové čáry posílal přihrávka před branku. Tam si naběhl Vít Pikhart a srovnal stav utkání. V 44. minutě přišla poslední branka prvního poločasu. Tentokrát ale do vedení nešli hosté. Dlouhý nákop z trestňáku skončil až na břevně, odkud se odrazil k nohám dobíhajícího Pikharta a ten zpříjemnil domácím cestu do šatny. 

Klidnější druhá půle

Dvorec chtěl ve druhém poločase zlomit vývoj utkání opět na svou stranu a obraz hry tomu vcelku odpovídal. Držel více balon a vytvořil si i několik příležitostí. Jako už několikrát jeho hráče potrápila koncovka a domácí tak stále drželi náskok. Letiny zase hrozily z brejků. Pojišťovací branku ale nepřidaly. Dvě minuty před koncem se tak hosté dočkali vyrovnání. Pavel Kalabza dostal balon do obležení tří hráčů, dokázal se ale přes ně uvolnit a propálit Hopa v brance. Minutu na to uviděl hráč hostů druhou žlutou kartu a musel pod sprchy. Domácí si v posledních chvílích zápasu ještě vytvořily dvě nadějné šance. Jednu zlikvidoval Končel a druhou odvracel z branky jeden z bránících hráčů. Zápas tak dospěl až k penaltám. 

Druhý bod zůstává doma

V penaltové loterii měli pevnější nervy domácí borci. Ty neproměnili pouze jednu penaltu, zatímco hosté dvě. Druhý bod tak zůstává doma. 



Ohlasy k zápasu


SK Letiny
Milan Kůs (hráč TJ Letiny): "Byly to dva odlišné poločasy, ten první si myslím, že jsme byli lepší my, ovšem soupeř dokázal ze dvou střel jít dvakrát do vedení. Ještě do poločasu jsme stihli ale zápas otočit. Musím uznat, že druhý poločas byl lepší Dvorec. Námi hraný styl se mi ale příliš nelíbí, hodně nakopáváme a naši mladíci jako by se báli hrát s balonem. Přes zimu na tom musíme zapracovat."

TJ Slavoj Dvorec
Miroslav Dušek (vedoucí mužstva TJ Dvorec): "První půle byla vyrovnaná, dvakrát jsme vedli a soupeř vždy dorovnal, nakonec ještě otočil do poločasu. V druhém poločase jsme byli lepší v poli ale opět nás zradila koncovka. Chvíli před koncem se nám podařilo vyrovnat, domácí ale měli ještě šanci vyhrát. Naštěstí jsme to ale odvrátili. Podle průběhu bod bereme."



Sestavy


SK Letiny
M. Hop [-] - P. Přibáň [-] , M. Kůs [-] , V. Klasna [-] , J. Pelíšek [-] , J. Baumruk [-] , V. Pikhart [-] , T. Hupač [-] , P. Brašna [-] , L. Kohút [-] , M. Baxa [-]

TJ Slavoj Dvorec
J. Končel [-] - P. Končel [-] (77. M. Havel [-] ) , M. Matějov [-] , P. Kalabza [-] , P. Kalabza [-] (65. T. Kulhánek [-] ) , L. Trhlík [-] , M. Dušek [-] , J. Panc [-] , A. Vavřička [-] , J. Rojík [-] , M. Greguš [-]

ŽK: 39. V. Klasna , 43. P. Brašna - 31. J. Panc , 43. A. Vavřička . ČK: 89. J. Panc .
Hráči zápasu: V. Pikhart - M. Greguš .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Lažánek Karel - KOŘÍNEK Petr (N), ZDVOŘÁČEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.