1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všichni předvedli výkon na hranici svých možností, zní z Chlumu


Branky


0

Chlum jakožto nováček soutěže se pohybuje u dna tabulky, určitě to ale neodráží jeho výkony. Každého soupeře potrápí a nebýt zbytečných chyb mohl hrát klidný střed tabulky. Spálené Poříčí zase ještě nevyhrálo na půdě soupeře a to chtělo zlomit právě na půdě Chlumu. Nakonec šlo o jeden z těch zápasů kdy ,,jeden tým hraje a druhý dává góly" respektivě jeden gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha hostů

V úvodu utkání se domácícm hráčům příliš nedařilo a z toho pramenil optický tlak hostů. Vyústilo to i v několik šancí. Žádná ale nebyla natolik dobře zakončená, aby si s ní Kvídera neporadil. Chlum se dlouho k žadné šanci nedostal. Nakopávané balony na útočníky moc úspěchu nepřinesly. První vážnější situace tak přišla až v 35. minutě. Wagner dostal přihrávku, protáhl se kolem stopera hostů a mířil sám na golmana. V zakončení mu ale míč poskočil a netrefil tak branku. Na konci prvního dějství přišla brejková situace Chlumu. Domác borci přečíslili obranu, jenže prudký balon nedokázal Heřman zpracovat a z nadějné šance tak nebylo nic. Poločas tedy skončil bez branek.

Rozhodující branka

I úvod druhé půle patřil spíše hostům. Jejich mizérie v zakončení ale pokračovala a Kvídera tak stále držel čisté konto. Postupem času se hra srovnala. Následoval další brejk domácích. Opět u toho byl Wagner, byl už ale v ostrém úhlu a s jeho střelou mezi nohy si Varga poradil. Další šance následovala po autu Boříka. Červenka mu balon vrátil a přišel centrovaný balon do vápna. V něm nejvýše vyskočil Ernest, svou hlavičku ale nasměroval pouze na břevno. Za chvíli už ale přišel první gól. Červenka prodloužil balon na Wagnera, ten využil zaváhání stopera a postupoval sám na brankáře. Tentokrát zvolil přízemní zakončení a trefil přímo k tyči. 1:0. Poříčí to nakoplo, vytvořilo si tlak a velké množství standartních situací. Asi největší šance přišla po standartce, centrovaný balon nasměroval za záda brankáře jeden z útočníků. Na brankové čáře ale trefil svého spoluhráče, který navíc stál v ofsajdu. Hosté se tak vyrovnání nedočkali a odjíždějí s prázdnou. Naopak domácí mají veledůležité tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Chlum
Pavel Bořík (hráč TJ Chlum): "Dnes jsme nutně potřebovali bodovat, a myslím, že na našem výkonu to bylo znát. Všichni předvedli výkon na hranici svých možností a výsledkem bylo těsné, ale velmi důležité vítězství. Hosté byli lepší kombinačně, ale 100% šancí jsme si dle mého názoru vypracovali více."




Sestavy


TJ Chlum
D. Kvídera [-] - L. Martínek [-] (61. V. Ernest [-] ) , P. Šindelář [-] (26. L. Hajšman [-] ) , J. Pelikán [-] (87. L. Hajšman [-] ) , P. Bořík [-] , M. Wagner [-] , T. Červenka [-] , M. Šlajs [-] , V. Calta [-] , L. Heřman [-] , Z. Švec [-]

TJ Sokol Spálené Poříčí B
L. Varga [-] - J. Karas [-] , R. Bořík [-] , O. Bláha [-] , R. Vaidiš [-] , M. Šesták [-] , J. Pelc [-] , J. Louda [-] , M. Krejčí [-] , O. Homolka [-] , M. Hofman [-]

ŽK: 81. M. Wagner - 73. J. Karas .
Hráči zápasu: M. Wagner , M. Šlajs .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Lažánek Karel - ŠINDELÁŘ Petr (N), TUPÝ Luděk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.