2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 17:00

30.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš otočila výsledek a udolala Kunčice


Branky


0

Před několika koly mohli hráči Třebeše pokukovat po druhém postupovém místě, kvůli několika prohrám se ale propadli až na sedmé místo, kde sezonu i díky výhře nad Kunčicemi uzavřeli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lekce kunčické efektivity

Dlouhá sezona se na víkendovém kádru Kunčic znatelně podepsala. Hosté přijeli na hřiště Třebeše s úzkým kádrem, který neumožňoval příliš velkou variabilitu. I proto byli v první půli nebezpečnějším týmem domácí, kteří si vytvářeli více příležitostí než hosté. Střelecké pokusy domácích hráčů však nenacházely svůj cíly, takže buď končily v rukavicích gólmana Ondřeje Vítka, nebo úplně mimo jeho branku. 

Domácí hráči si tedy vytvářeli větší množství příležitostí, jejich zakončení ale znatelně vázlo, a proto přišel trest v podobě obdržené branky. Hosté z Kunčic se dostali do útoku, kterých v utkání moc nepředvedli, ale když už se do své šance dostali, chytili ji pevně za pačesy. Ve 42. minutě se do šance prosmýkl hostující záložník Tomáš Zákravský a vedoucím gólem Kunčic překvapil všechny příznivce domácího týmu. 

Tak dlouho se buší na vrata, až se otevřou

Ve druhé půli domácí prostřídali několik hráčů a ještě zvýšili své útočné obrátky. Úzký kádr hostů začal mít mírné problémy s přibývající únavou a narůstajícím tempem domácích. Fotbalisté Třebše dokázali soupeře čím dál častěji a na čím dál delší dobu uzamykat na jeho obrannné polovině. Hosté se drželi zuby nehty, ale v poslední čtvrthodině nakonec nevydrželi a polevili. Třebeš zužikovala dobývání obranného valu Kunčic v 74. a 83. minutě. O obě branky se postaral útočník Filip Vlkanova, který tak nasměroval Třebeš k zaslouženému vítězství proti unavenému týmu Kunčic. 

Třebeš, která ještě před několika koly mohla pomýšlet na nejvyšší příčky, zakončila sezonu na sedmém místě, vršek tabulky zahrnující týmy od třetího do devátého místa byl velmi vyrovnaný a dělilo jej pouhých šest bodů.



Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - I. Kosyak [-] (46. D. Tesař [-] ) , J. Vlach [-] , D. Kalvach [-] , L. Kunc [-] (60. J. Rychtár [-] ) - L. Drapák [-] (60. L. Kordač [-] ) , M. Farkaš [-] , R. Kollár [-] , M. Jankovský [-] - F. Vlkanova [-] , J. Fischer [-] (73. J. Franta [-] )

SK Bystřian Kunčice
O. Vítek [-] - J. Srpek [-] , D. Šolc [-] , J. Charvát [-] , L. Rohlíček [-] - T. Zákravský [-] , R. Kašprišin [-] , J. Žahourek [-] (83. J. Meliš [-] ) , P. Koza [-] - O. Karabinoš [-] , P. Pechar [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.