2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

30.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebechovice doma porazily Nový Hradec


Branky


0

Před posledním utkáním sezony měly oba týmy to hlavní zajištěné, a tak se hrálo už jen o kosmetické úpravy v konečné tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přihrávky versus góly

 Do prvního poločasu vstoupili aktivněji hosté z Hradce Králové, kteří měli míč na svých kopačkách častěji než soupeř. Jejich převaha byla ale spíš jen optická, fotbalisté Nového Hradce drželi a kontrolovali míč, ale do vyráznějších šancí se nedostávali. Po uplnutý poloviny první půle se do hry začali dostávat i domácí, kteří zachytávali rozjetý hradecký vlak. Třebechovice si narozdíl od Nového Hradce dokázaly poradit se situacemi na soupeřově polovině a díky dvěma rychlým brankám se dokonce dostali do vedení. Ve 35. minutě se nejprve prosadil domácí útočník Jan Žaloudek a už o čtyři minuty později na něj navázal spoluhráč Martin Bíl.

Třebechovice tak v prvním poločase předvedly soupeři lekci z produktivity a vedly 2:0.

Neúspěšná stíhací jízda

Nový Hradec nechtěl sezonu zakončit prohrou, a do druhého poločasu vstoupili hradečtí fotbalisté znovu aktivně. Třebechovice byly opět pod tlakem, ze kterého se jim několikrát podařilo dostat k rychlým brejkům. Hosté se ale poučili z první půle, kdy se do vyložených šancí moc nedostávali a chtěli to napravit. To se povedlo v 61. minutě Martinu Hlouškovi, který dokázal snížit na 2:1.

Hradečtí povzbuzení brankou nechtěli polevit v tempu a snažili se o přidání dalších branek. Jejich útočná vabank hra měla samozřejmě vedlejší účinky v podobě brejkových situací pro domácí tým. Ani jeden z týmů ale nedokázal ze svých možností nic vytěžit a poslední utkání sezony v Třebechovicích tak skončilo 2:1 pro domácí výběr. 



Sestavy


SK Třebechovice pod Orebem
J. Szöke [-] - A. Horák [-] , P. Pokorný [-] , J. Kolínek [-] , M. Lukášek [-] - D. Hruška [-] (83. D. Vích [-] ) , J. Lochman [-] (67. T. Malý [-] ) , M. Kouba ml. [-] (38. M. Věříš [-] ) , R. Bíl [-] (46. A. Lochman [-] ) - M. Bíl [-] , J. Žaloudek [-]

FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - M. Kotouček [-] , P. Vopálka [-] , M. Hloušek [-] , M. Jindra [-] - A. Jarotek [-] , O. Vik [-] (85. J. Jaška [-] ) , F. Linder [-] , J. Jindra [-] - G. Bendig [-] , L. Jarotek [-]

ŽK: 81. P. Pokorný - 28. M. Jindra , 78. P. Vopálka , 81. L. Jarotek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.