4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

30.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec zakončil mistrovskou sezonu výhrou proti Bílé Třemešné


Branky


0

Kostelec má již nekolik kol jistotu postupu do Krajského přeboru a to se podepsalo na posledních zápasech Kostelce. V předešlých dvou zápasech nedokázali kostelečtí zvítězit, a tak chtěli tuto negativní sérii přerušit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kombinační hra domácích

Na domácích hráčích bylo od prvních minut vidět, že s mistrovskou sezonou se chtějí rozloučit vítězně. Větší chuť a aktivita byla vidět na domácích hráčích, kterým se dařilo kombinovat a nepouštět soupeře k balonu. První vážnější šance kosteleckých přišla v 19. minutě, byla však zastavena nedovoleným zákrokem hostů v pokutovém území, a sudí proto nařídil penaltu. S pokutovým kopem si poradil Antonín Řehák, který tak poslal Kostelec do vedení. 

Zhruba o deset minut později přidal další branku Kostelce Matěj Cvejn, který ve 30. minutě zvyšoval na 2:0 pro domácí. Hosté dostali příležitost nabrat energii na obrat při vynucené přestávce kvůli počasí. Ani několika minutová přestávka však hostům nevlila optimismus do žil, a poločas tak skončil 2:0 pro domácí Kostelec. 

Pokračování v trendu z prvního poločasu

Ve druhé půli domácí pokračovali ve své dominantní hře založené na přesných přihrávkách. Kostelečtí fotbalisté si s jistotou sobě vlastní přihrávali balon, a nedovolovali tak Bílé Třemešné, aby se dostala do stoprocentních šancí. Domácímu Kostelci se naopak podařilo přidat ještě další branky, a rozmnožit tak svůj náskok. V 66. minutě se prosadil Michal Brandejs, který byl v tu chvíli na hřišti pouhých pět minut. Na jeho branku navázal o dalších pět minut později opět Antonín Řehák, který se dostal k exekuci dalšího pokutového kopu. 

Kostelec tak v posledním utkání sezony opět zvítězil a dodal si sebevědomí před zápasy v Krajském přeboru.



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - J. Mlynář [-] (61. M. Brandejs [-] ) , A. Řehák [-] , K. Kaplan [-] , L. Šrámek [-] - J. Cvejn [-] , P. Klapal [-] , P. Mašek [-] , M. Cvejn [-] - D. Krupka [-] (57. L. Plocek [-] ) , J. Švandrlík [-] (77. A. Jošt [-] )

TJ SOKOL Bílá Třemešná
J. Jákl [-] - M. Pátý [-] , M. Hruška [-] , J. Novák [-] , P. Macek [-] - D. Kubelka [-] , M. Jákl [-] (64. P. Kiss [-] ) , M. Hažer [-] , Z. Šturma [-] - J. Kubelka [-] , R. Hendrych [-] (72. A. Forman [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.