4:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

29.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Hradec Králové přehrál Roudnici


Branky


42. M. Neppl , 74. L. Jarotek , 82. M. Neppl , 89. M. Jindra - 38. M. Novák
0

Nový Hradec hostil v tropickém počasí tým Roudnice, i přes velké teplo se v Hradci nakonec urodilo pět branek a domácí zvítězili 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní úvod, branky v závěru poločasu

Oba týmy šly do utkání velmi dobře připraveni a přes velké teplo se nebály útočit a hrát aktivně. Hráči jako by síly spíše nabírali než ztráceli, se po prvních desítkách minut, kdy se dostávali k nepříliš nebezpečným šancím, brankově odvázali až v závěru první půle. Do vedení šli jako první hosté, za které se v 38. minutě trefil záložník Matěj Novák. Roudnice se ale z vedení neradovala dlouho, protože už ve 42. minutě se aktivně hrajícímu Novému Hradci podařilo srovnat krok na výsledkové tabuli, když se trefil útočník Michal Neppl. Týmy se tak rozešly do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

Šetření sil na poslední čtvrthodinu

Druhá polovina utkání připomínala tu první. Po většinu druhé části oba týmy shromažďovaly síly, které chtěli naplno předvést v závěru zápasu. Více sil se zjevně podařilo ušetřit domácímu Novému Hradci, který se v poslední čtvrthodině utrhl do tříbrankového náskoku. O vedoucí branku se nejprve postaral v 74. minutě útočník Lukáš Jarotek. Své ofenzivní choutky demonstrovali domácí ve zbytku zápasu ještě dvakrát - v 82. minutě vstřelil další branku Michal Neppl a gólový účet završil v 88. minutě Miroslav Jindra. 

Nový Hradec si tak z fyzicky náročného utkání odnesl tři body za výkon, který může být příslibem do příští sezony.



Sestavy


FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - P. Vopálka [-] , M. Hloušek [-] , J. Jindra [-] , J. Kašpar [-] - F. Langr [-] (83. J. Jaška [-] ) , G. Bendig [-] , A. Jarotek [-] , M. Neppl [-] (83. J. Bonhard [-] ) - M. Jindra [-] , L. Jarotek [-] (80. M. Přiklopil [-] )

TJ Sokol Roudnice
M. Tomek [-] - J. Koblížek [-] , T. Vlasák [-] , J. Krejcar [-] (56. J. Vlnas [-] ) , Z. Mikan [-] - J. Brendl [-] , M. Novák [-] , J. Krejcar [-] (61. V. Bednář [-] ) , O. Kmoníček [-] - J. Tomeš [-] , J. Pejchal [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.