Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

29.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice jasně přejely trápící se Ohnišov


Branky


0

Hořice doma hostily Ohnišov, který se v posledních kolech nepotal s oslnivou formou a sbírá jednu porážku za druhou. Tentokrát si zastřílely Hořice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivá pětiminutovka Hořic

Hořice se proti svému soupeři příliš nenadřeli. Do utkání vstoupili aktivně a pověstnou uklidňující branku vstřelil už v 5. minutě Michal Skalský. Domácím se dařilo zatlačit Ohnišov a díky tlaku si vytvářet šance. Branky domácích padal ve vlnách, během pěti minut - od 24. do 29. se domácímu týmu podařilo dát další tři góly. Ve 24. minutě vedl Martin Tomáš útok po straně hřiště a zpětnou přihrávkou našel ve vápně Skalského, který druhou brankou v zápase zvýšil na 2:0. Ve 27. minutě se k míči rozehranému od rohového praporku dostal Dominik Pour a nekompromisně prostřelil všechny hráče včetně brankáře Mačího. Bouřlivá pětiminutovka Hořic byla završena v 29. minutě, kdy Jiří Melichar dostal přihrávku od Aleše Vávry a chytrou střelou kolem brankáře Ohnišova zvýšil vedení Hořic.

Hosté z Ohnišova v tuto chvíli věděli, že s tímto zápasem už toho moc nezmůžou, a tak se alespoň snažili znovu neinkasovat, jejich obranná hra tak znamenala, že ve zbytku poločasu se už skóre nezměnilo. 

Exhibiční závěr hořické střelnice

I v druhém poločase domácí jasně dominovali a Ohnišov prakticky k ničemu nepouštěli. Fotbalisté Hořic se i nadále dostávali do slibných brankových příležitostí a některé z nich dokázali využít. V 55. minutě se Dominik Pour dostal až do pokutového území, místo zakončení volil přihrávku na volného Zbyňka Nečesaného, který míč pohodlně uklidil do brázdné branky. 

V 81. minutě předvedli domácí fotbalisté podobnou kombinaci jako při páté brance. Do role asistenta se tentokrát pasoval Jiří Melichar a opět do prázdné sítě sklepával střídající Vladimír Machek. Hořicím se znovu podařilo vstřelit více branek v krátkém časovém sledu. V 83. minutě přidaly Hořice poslední - rodinnou branku zápasu. Aleš Pour přihrával svému synovi Dominikovi a ten se nemýlil. Hořice si zpestřily závěr sezony a Ohnišov porazily 7:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Ohnišov
Josef Vydra - vedoucí mužstva Jiskra Hořice: Soupeř nás příliš neprověřil a je dobré, že si hráči s chutí zaútočili a zastříleli. Příští neděli v Dolní Branné s Vrchlabím to bude určitě těžší zápas v rozlučce s letošním ročníkem.



Sestavy


TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - M. Tomáš [-] , D. Melaga [-] , T. Lacina [-] , V. Kulhánek [-] - J. Antoš [-] , D. Pour [-] , A. Vávra [-] (65. A. Pour [-] ) , Z. Nečesaný [-] (72. J. Šedivý [-] ) - J. Melichar [-] (82. R. Machek [-] ) , M. Skalský [-] (75. V. Machek [-] )

TJ Start Ohnišov
J. Mačí [-] - J. Mačí [-] , M. Cuberka [-] , K. Trojna [-] , P. Kratěna [-] - S. Krpata [-] , P. Dudek [-] , P. Heidler [-] , E. Soumar [-] - L. Jandík [-] , L. Veverka [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.