Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

28.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká výhra Sobotky nad Trutnovem


Branky


0

Sobotka na svém hřišti hostila Trutnov, který byl před tímto kolem v těsném boji o postup, kvůli vysoké prohře se Sobotkou se trutnovským postup o něco vzdálil, přesto jsou stále ve hře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

V Sobotce se hrálo od prvních minut atraktivní a pohledné utkání. První dvě desítky minut patřily spíše domácím hráčům, kteří věděli lépe než soupeř, jak na útočné polovině naložit s balonem. První branku proto vstřelili po zásluze domácí hráči - v 18. minutě otevřel skóre útočník domácích Zdeněk Přikryl. Po vedoucí brance ale domácí příliš zpohodlněli a dovolili soupeři srovnat krok. 

Trutnov začal být aktivnějším týmem a závaží hostů začalo převažovat misky vah jejich stranu. Díky zlepšenému výkonu se trutnovští dočkali brzkého vyrovnání, o které se v 23. minutě postaral střelec Ondřej Šulitka. 

Po vyrovnání stavu se hra opět uklidnila a vyrovnala. Domácí se opět probudili a hráli o něco lépe než před obdrženou brankou, přesto se už v první půli žádný z týmů neprosadil. 

Trutnov v závěru odvrátil kanára

Do druhé půle nastoupila Sobotka ve stejném složení, v jakém odehrála i první část zápasu. Zato na straně Trutnova museli nastoupit zcela jiní hráči, kteří měli s týmem z prvního poločasu společná jen čísla na dresech. Sobotka svého soupeře přehrávala, což jasně demonstrovala vstřelenými góly. V 50. minutě vrátil domácím vedení opět Zdeněk Přikryl. Na Přikryla navázal už o tři minuty později Jakub Vích, který zvyšoval na 3:1. Sobotka se díky dvoubrankovému vedení dostala do herní pohody a dařilo se s jistotou kombinovat a přehrávat Trutnov, který naopak nemohl najít rytmus a tempo, které v úvodu poločasu hrubě zaspal. V 67. minutě Sobotka uděřila počtvrté díky gólu střídajícího Jaroslava Kubišty, který ve 40. minutě nahradil Zdeňka Rulce. Zbytek utkání si domácí hráči užívali a dohrávali ve velké pohodě, v rozmezí 77. a 81. minuty dal Jakub Vích další dvě branky, a završil tak svůj hattrick. Několikanásobný střelec se nakonec našel i na straně Trutnova, za který se v závěru prosadil Ondřej Šulitka. Poslední slovo si ale opět vzali domácí, v 90. minutě završil gólový uragán Sobotky Miroslav Topič.  



Sestavy


SK Sobotka
P. Chrpa [-] - D. Juriga [-] , T. Baster [-] (80. V. Bárta [-] ) , L. Halbych [-] , T. Pavlíček [-] - P. Škopán [-] , M. Topič [-] , O. Knobloch [-] , J. Vích [-] (82. M. Men [-] ) - Z. Přikryl [-] , Z. Rulc [-] (40. J. Kubišta [-] )

MFK Trutnov B
J. Švejdar [-] - T. Groer [-] , V. Kozák [-] , R. Klossovski [-] , D. Rejl [-] - M. Mařas [-] (77. R. Wimmer [-] ) , M. Kamitz [-] (80. P. Kučera [-] ) , M. Vyhnánek [-] , P. Ficner [-] - O. Šulitka [-] , Z. Doubic [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.