Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2015 17:30

16.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na penalty stoprocentní Kunčice porazily Roudnici


0

Duel mezi Kunčicemi a Roudnicí přinesl spoustu zajímavých momentů, které během devadesáti minut neurčily vítěze, o něm se rozhodlo v penaltovém rozstřelu, který lépe zvládli domácí střelci Kunčic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý začátek a bláznivý závěr poločasu

Utkání přineslo vyrovnanou hru, která se přelévala ze strany na stranu. Útočné utkání odstartovala branka Kunčic už ve 4. minutě, kdy se po přesném pasu Petra Kozy dostal k míči Jindřich Laštovička, který svoji střelu umístil do brány Roudnice. Oba týmy pokračovaly v nebojácné hře, která divákům přinášela atraktivní podívanou. O vyrovnání Roudnice se postaral Vladimír Bednář, který svou ranou nedal brankáři Kunčic Ondřeji Vítkovi žádnou šanci.

Bláznivý kolotoč přišel v úplném závěru poločasu, kdy padly hned tři branky. Díky brankám Ondřeje Javůrka a Aleše Hůky ze 44. minuty se domácí dostali do dvoubrankového náskoku 3:1. Jak se ale říká: "Kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp." Pověstný poslední gól do šatny si tak nepřipsali domácí, ale ještě před hvizdem rozhodčího se stihl prosadit roudnický Jakub Krejcar.

Převaha Roudnice

Ve druhé půli byla iniciativnějším týmem Roudnice, která potřebovala minimálně vyrovnat, což se jí nakonec díky brance Ondřeje Kmoníčka povedlo. Roudnice byla nadále aktivnějším a nebezpečnějším týmem, skóre se jí však otočit nepodařilo, a o vítězi tak musely rozhodovat penalty. 

 

V penaltách se nehraje na herní převahu, a možná i proto byli nakonec úspěšnější domácí fotbalisté, kteří se z pěti pokusů ani jednou nezmýlili, naopak soupeři z Roudnice proměnili jen tři penalty, a bonusový bod tak zůstal v Kunčicích.



Sestavy


SK Bystřian Kunčice
O. Vítek [-] - P. Koza [-] , J. Pechar [-] , L. Rohlíček [-] , J. Srpek [-] - J. Žahourek [-] (65. R. Kašprišin [-] ) , J. Charvát [-] , J. Laštovička [-] , O. Javůrek [-] - T. Zákravský [-] , A. Hůlka [-]

TJ Sokol Roudnice
M. Hopko [-] - Z. Mikan [-] , J. Brendl [-] , T. Vlasák [-] , J. Tomeš [-] (57. J. Pejchal [-] ) - O. Kmoníček [-] , J. Židík [-] , J. Koblížek [-] , J. Krejcar [-] (75. M. Koudelka [-] ) - M. Novák [-] , V. Bednář [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.