3:4
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

24.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednou jsi dole, jednou nahoře


Branky


0

Takový popěvěk mohl probíhat hlavami hráčů Kunčic, kteří vedli nad Trutnovem B už 2:0, nakonec ale prohráli 3:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráči Kunčic měli výrazně lepší vstup do zápasu než jejich soupeř, důkaz je jasný - Kunčice vedly po brankách Zounara a Zákravského už v 7. minutě 2:0. Hra se přelévala ze strany na stranu a nabízela divákům atraktivní podívanou. Hosté se snažili odpovědět na bleskový nástup Kunčic. Jednu z jejich šancí však zastavila tyč. Ještě do poločasu se hráčům Trutnova podařilo snížit - po rohovém kopu se prosadil obránce Kozák.

Bleskový nástup okoukaly fotbalisté Trutnova od svého soupeře na začátku druhé půle, kdy vyrovnával Šulitka. Domácí se však nechtěli vzdát a o chvíli později se díky zásahu Žahourka dostali podruhé v zápase do vedení. Ani tentokrát ho ale nedokázali udržet, a dokonce se dostali do nepříznivého stavu. Poté, co vyrovnal Wimmer, poslal hosty do vedení Klossowski. Hráči Trutnova B si s vedením poradili lépe než jejich soupeř a v poslední desetiminutovce už o něj nepřišli. Trutnov zvítězil na půde Kunčic 3:4.



Sestavy


SK Bystřian Kunčice
J. Moník [-] - P. Koza [-] , D. Šolc [-] , J. Pechar [-] , M. Zounar [-] - O. Karabinoš [-] , J. Laštovička [-] , J. Charvát [-] , O. Javůrek [-] - T. Zákravský [-] , R. Kašprišin [-]

MFK Trutnov B
J. Švejdar [-] - T. Groer [-] , V. Kozák [-] , J. Holubec [-] , Š. Duch [-] - R. Klossovski [-] , P. Doubic [-] , O. Šulitka [-] , M. Mařas [-] - M. Vyhnánek [-] , J. Privara [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.