3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 10:15

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov si vyšlápl na Smolivec


Branky


0

Domácí Chotěšov bývá pro každého soupeře nepříjemnou překážkou, především pak na domácí půdě. Starý Smolivec se nenápadnými výkony propracoval až na druhé místo tabulky a do Chotěšova si přijel pro body. První poločas zápasu oba týmy předváděly pohledný fotbal, ovšem bez branek. Ve druhé půli kvalita uvadla ale přišly branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Začátek zápasu naznačil, že se utkávají dva týmy vyznávající pohlednou kombinační hru. K vidění tak bylo mnoho pohledných akcí. Přišlo i několik brankových příležitostí, ale Fischer i Dražan se překonat nenechali, a tak poločas, i přes  pohledný fotbal s množstvím šancí, branku nepřinesl. 

Konečně góly

Diváci doufali, že v druhém poločase už uvidí nějaké branky. Tempo hry ale trochu opadlo, a začalo se hrát více přímočaře. V 60. minutě se po rychlém přechodu do útoku dostali domácí do situace dva na dva. Pavel Braun poslal přesnou přihrávku na Viléma Bednáře a ten z úrovně penalty prostřelil Dražana. Inkasovaná branka hosty nakopla, domácí se tak dostali pod mírný tlak. Smolivec měl jednu velikou šanci na vyrovnání skóre. Střelu jednoho z hráčů vyrazil Fischer jen před sebe, dorážející útočník však hlavičkou minul branku. Postupem času hosté více otevřeli hru a vznikala okénka pro rychlé brejky domácích. V 85. minutě dostal Pavel Braun balon v prostředku hřiště, zatáhl jej na křídlo, kde na něj vystartovali dva obránci. Neukvapil se a nádherných centrem našel přesně hlavičku Bednáře a ten vymetl všechny pavučinky v horním rohu branky. Za další dvě minuty dokázali domácí pojistit výhru. Josef Jindřich se dokázal individuálně prosadit přes dva hráče a poslat balon k nohám Pavla Brauna. Ten neměl problém z hranice penalty uklidit balon do poloodkryté branky. Chotěšov tak v pohledném utkání přehrál Smolivec a připisuje si cenné tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík (trenér TJ Chotěšov): "První poločas byl z obou stran parádní, oba týmy chtěly hrát kombinační fotbal. Lidem se to muselo líbit. Byly i šance ale branka nepadla. V druhém poločase už nebyla hra tak kvalitní, obě mužstva především nechtěla inkasovat. Po vedoucí brance nás soupeř zatlačil, ale do šancí jsme je nepouštěli. Ke konci otevřeli hru a my je potrestali. Výsledek vypadá až moc jednoznačně vzhledem k průběhu, to je potřeba férově říct."




Sestavy


TJ Chotěšov B
A. Fischer [-] - M. Brabec [-] , Z. Hönig [-] , P. Eret [-] , L. Ondruš [-] - J. Jindřich [-] , P. Denk [-] , S. Durkoš [-] , T. Veselý [-] (89. J. Weiss [-] ) - V. Bednář [-] , P. Braun [-]

SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - J. Tupý [-] , R. Brejcha [-] , O. Šustr [-] , J. Šíma [-] , V. Nachtman [-] , O. Strejc [-] , S. Procházka [-] , P. Panýrek [-] , K. Bouše [-] (46. F. Trhlík [-] ) , J. Strejc [-]

ŽK: 36. O. Strejc , 67. O. Šustr .
Hráči zápasu: T. Veselý .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MICHÁLEK Tomáš - LEGÁT Zdeněk, ŠIMEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.