0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stod pokračuje na vítězné vlně


Branky


0

Domácí vstupovali do zápasu v dobrém rozpoložení, minulé kolo vyhráli v Dobřanech a kolo před tím dokonce doma zdolali Předenice. Hosté zase po nevydařeném startu sbírají pravidelně body a stoupají tabulkou. Tento zápas tak neměl výrazného favorita. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

První minuty zápasu patřili hostujícímu celku, který dokázal přehrávat soupeře. Jejich aktivita ale končila už před vápnem a k vážnému ohroženi Kostě tak nedošlo. Postupem času se převaha vytrácela a hra se srovnala. Největší šanci prvního poločasu si dokázali vytvořit domácí. Fabián ale dokázal zakročit a poločas tak skončil bez branek. 

Dva rychlé góly

Druhý poločas začaly oba týmy aktivně, dalo se tedy čekat, že přijde divácky atraktivnější podívaná. Chvíli po půli dokázali hosté zahrozit. Bilikova rána ale skončila jen na tyči. Za chvíli se po rohovém kopu dostal k hlavičce Tomáš Tlustý, Petr Kosť byl ale na místě a jeho pokus chytil. Úvodní branka tak přišla až v 60. minutě. Snášelovo dlouhý nákop letěl někam k velkému vápnu, tam si naběhl Terber a hlavičkou přehodil vyběhnutého golmana domácích. Uběhlo šest minut a náskok Stodu se rozrostl. Volný přímý kop zahrával Tomáš Tlustý. Svůj pokus parádně zakroutil do horního rohu branky a Kosť byl bez šance. Hosté se pak soustředili především na bránění, domácí tak drželi balon více na svých kopačkách. K žádnému velkému ohrožení Fabiána se ale nedostali. Ani Stod už nenašel způsob jak znovu překonat domácího golmana. Zápas tak skončil 0:2 a hosté slaví čtvrtou výhru v řadě. 



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec (TJ Stod): "Prvních třicet minut jsme byli lepší, ale nedokázali jsme si vytvořit jasnou gólovku. Převaha pak uvadala a největší šanci poločasu měl Hradec. V druhém poločase se nám povedlo dát dvě branky a zbytek zápasu už jsme jenom hlídali výsledek.Výkon mohl být o něco lepší, ale podstatné jsou body."



Sestavy


SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - B. Andrle [-] , M. Liebel [-] , M. Bečvář [-] , J. Šubrt [-] - T. Behenský [-] , O. Kiss [-] , K. Výrut [-] (46. R. Lukášek [-] ) , Š. Kundrata [-] - T. Panuška [-] , M. Douša [-] (46. J. Hrdina ml. [-] )

TJ Slavoj Stod
A. Fabián [-] - M. Terber [-] (71. F. Koča [-] ) , J. Antoš [-] (44. O. Kastelic [-] ) , P. Vlk [-] , T. Tlustý [-] , D. Lihm [-] (62. R. Snášel [-] ) , J. Múčka [-] , K. Výrut [-] (32. M. Zezulák [-] ) , P. Bilik [-] , M. Pešek [-] , K. Kalný [-]

Hráči zápasu: P. Bilik .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Kostelník Lumír - PLAMÍNEK Zdeněk, MICHÁLEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.