3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Starý Smolivec jde do čela soutěže


Branky


0

Smolivec se nenápadnýmy výsledky zatím probíjí soutěží. Jediné velké vítězství zaznamenal minulé kolo proti Dobřanům. Do zápasu šel s tím, že pokud Losiná zaváhá může se posunout do čela. Stod se výsledkově konečně zvednul a odlepil se ode dna tabulky. Favorit zápasu ale byli domácí. Na zápas přišlo pěkných 150 diváků. Smolivec nakonec potvrdil roli favorita a díky zaváhání rivala se posunul do čela Okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedený start hostů

V prvních minutách zápasu byli aktvnější hráči Stodu. Odměnou jim byla vedoucí branka v 21. minutě. Rohový kop Karla Výruta propadl až ke Kalnému a ten poslal balon nekompomisně pod břevno. Domácí to ale probralo a začali přehrávat Stod. Ve dvou velkých šancích se ale vyznamenal Fabián a udržel vedení svého týmu. V 36. minutě přišla chyba hostující obrany a Smolivec jí potrestal. Prosadi se Jiří Růt. Domácím se dařila kombinace a měli územní převahu. Vedoucí branku ale vstřelit nedokázali. Poločas tak skončil 1:1.

Dokonaný obrat

Začátek druhého poločasu byl vyrovnaný. Šance byly na obou stranách ale Fabián ani Dražan se překonat nenechali. S přibývajícím časem získaval Smolivec opět převahu. Z ní vytěžil i vedoucí branku. Postaral se o ní Jíří Šíma. Stod se poté snažil o vyrovnání a vrhnul všechny síly do útoku. Žádná šance se ale neujmula. V 89. minutě využili domácí otevřené obrany hostů a z rychlého brejku potvrdil vítězství Rudolf Ostříž. Starý Smolivec se tak posunul na první místo. Stod spadl na předposlední místo.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec (TJ Stod): "Začali jsme celkem dobře, prvních dvacet minut jsme byli lepší a podařilo se nám skórovat. Potom získali domácí převahu a vytvořili si dvě šance. Ke konci poločasu jsme jim bohužel darovali laciný gól. Začátek druhé půle byl vyrovnaný, postupem času domácí opět získali převahu a dali gól na 2:1. Spokojenost nepanuje s výkonem ani výsledkem."



Sestavy


SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - P. Nachtman [-] , J. Růt [-] , R. Brejcha [-] , J. Šíma [-] , R. Ostříž [-] , V. Nachtman [-] , M. Hrkel [-] , P. Panýrek [-] , F. Trhlík [-] , K. Bouše [-] (83. J. Beneš [-] )

TJ Slavoj Stod
A. Fabián [-] - J. Múčka [-] (74. F. Koča [-] ) , M. Terber [-] (46. D. Lihm [-] ) , J. Antoš [-] , M. Filip [-] (60. P. Vlk [-] ) , T. Tlustý [-] , K. Výrut [-] , P. Bilik [-] , F. Höfler [-] , M. Pešek [-] , K. Kalný [-]

ŽK: 59. D. Lihm , 60. K. Kalný .
Hráči zápasu: A. Fabián .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Volf Michal - STREJC Jan (N), SNÁŠEL Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.