Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 16:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postřekov svůj úvodní zápas zvládl na výbornou


Branky


0

V úvodním zápase přivítali hráči Postřekova na svém trávníku fotbalisty Meclova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

David Vavřík - specialista na přímé kopy

Souboj dvou týmů, které minulý ročník až do posledních kol bojovaly o udržení, sliboval zajímavou podívanou. Meclovští se snažili svého soupeře zaskočit velkou aktivitou hned od prvních minut a docela se jim to podařilo. Domácí nevěděli kam dřív skočit, nedokázali zareagovat na rychlou a agresivní hru soupeře. Velkou ránu do zátylku ale dostali hráči Meclova ve 4. minutě, kdy byl faulován Petr Steinberger a postřekovští měli výhodu volného přímého kopu. Míč si postavil David Vavřík a nekompromisní střelou poslal svůj tým do vedení. Od tohoto momentu se obraz hry úplně změnil. Postřekovští hráli sebevědomě, soupeře přehrávali ve všech směrech a bylo pouhou otázku času, kdy se jim podaří navýšit vedení. Na gól čekali diváci do 18. minuty, kdy byl opět faulován aktivní Petr Steinberger a byla tu další výhoda přímého kopu. Míč si vzal opět David Vavřík a rozradostnil domácí příznivce podruhé. Hráčům Postřěkova to ale pořád nestačilo a i nadále bušili do svého soupeře. Výsledkem jejich aktivního přístupu byla třetí branka a opět to bylo z přímého kopu. Hostující brankář musel mít velké obavy, když si míč k přímému kopu rovnal kdo jiný než David Vavřík a tyto obavy se zanedlouho vyplnily. Další nechytatelná střela - 3:0. Od tohoto momentu ale domácí poněkud polevili a to se jim stalo osudným. Ve 32. minutě snížil Zdeněk Mareš na rozdíl dvou branek a Meclov byl zpátky v zápase. Do konce poločasu se ale už nic zajímavého neudálo, do kabin šli tedy spokojenější domácí fotbalisté.

Domácí si tři body pohlídali

Do druhého poločasu vstoupili hostující fotbalisté s velkou chutí zvrátit nepříznivý stav zápasu. V úvodní patnáctiminutovce si vytvořili souvislejší tlak, ze kterého pramenily i šance, žádná z nich ale nebyla tak velká, aby měl gólman domácích nějaké větší starosti. Postřekovští přežili tlak soupeře a přidali definitivní pojistku. V 54. minutě se po centru prosadil Karel Kuboušek a definitivně tak stvrdil vítězství svého týmu. Meclovští byli už trochu odevzdaní, domácí si tedy do konce zápasu v pohodě hlídali tříbrankové vedení. Postřekov si po vítězství 4:1 připsal první tři body a sezonu tak zahájil úspěšně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt: Do utkání jsme nevstoupili úplně dobře, povedlo se nám ale vstřelit rychlou branku, která nám určitě pomohla. Od toho okamžiku jsme hráli naši hru a soupeře jsme přehrávali. Po třetí brance jsme ale přestali zbytečně hrát a Meclov snížil. Ve druhém poločase jsme přežili menší tlak soupeře a vstřelili čtvrtou branku, která definitivně rozhodla o našem vítězství.




Sestavy


TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - F. Kreuz [-] (66. T. Ledvina [-] ) , J. Pfeifer [-] (90. M. Gibfried [-] ) , K. Kuboušek [-] , J. Závodný [-] , D. Karlík [-] (46. D. Steinberger [-] ) , D. Vavřík [-] , P. Steinberger [-] (85. M. Cibulka [-] ) , K. Kuželka [-] , M. Votava [-] , J. Němec [-]

TJ ZD Meclov
D. Jambor [-] - M. Vrána [-] , M. Obdržálek [-] , R. Paluch [-] (11. Z. Mareš [-] ) , J. Pačesný [-] , M. Nidl [-] , V. Kafka [-] , T. Barna [-] , J. Vogeltanz [-] (46. J. Suchý [-] ) , P. Vogeltanz [-] , R. Kopperberg [-]

ŽK: 90. M. Votava - 10. J. Vogeltanz , 24. P. Vogeltanz , 42. J. Pačesný , 53. V. Kafka , 62. M. Vrána , 64. T. Barna .
Hráči zápasu: D. Vavřík , P. Steinberger .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mazanec Marek - JEŽEK Petr, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.