6:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hradecká mašina porazila Vávrovice


Branky


6. T. Krejsa , 26. T. Krejsa , 43. T. Krejsa , 54. T. Krejsa , 84. T. Krejsa , 85. T. Moc
0

Hradec nadále pokračuje ve výborných výkonech. V sobotu porazil trápící se Vávrovice. Hrdinou odpoledne byl Tomáš Krejsa, autor pěti branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes výši skóre, se výsledek nerodil vůbec lehce a Vávrovice hlavně v prvním dějství pořádně zlobily. Do vedení šla domácí družina už V 6. minutě, když vysunul Tomáš Moc svého jmenovce Krejsu, který nasadil brankáři Lubomírovi Banetkovi dlouho kličku, poslal Hradec do vedení a načal svůj střelecký galakoncert – 1:0. Po čtvrthodině hry Vávrovice zatlačily na deset minut Hradec na jeho polovinu a vybojoval si několik rohových kopů, které Hradec odvrátil jen s vypětím sil. Největší šanci měl Tomáš Šenk, který nedokázal přehodit ležícího brankáře Tomáše Mrázka. Ve 25. minutě po rohu Matyáše Lichého dorazil střelu Radka Holušy do brány Tomáš Krejsa – 2:0. Dvě minuty před přestávkou po akci na jeden dotek, kdy si postupně vyměnili balon Tomáš Moc, Matyáš Lichý a Pavel Valenta, potřetí pálil do brány Krejsa – 3:0. V závěru poločasu mohl korigovat vávrovický Jakub Skalík, který dokázal přelobovat brankáře Mrázka, ale trefil u tyče postaveného domácího hráče. 

 

Druhá část už byla plně v režii domácího Hradce. V 54. minutě našel rohový kop Lukáše Petříka Tomáše Krejsu a ten na zadní tyči neměl prokázal, že si v tomto zápase nazul střelecké kopačky – 4:0. V dalších momentech zahodili velké tutovky hradecký Kryštof Ignác, Matěj Fischer a Pavel Valenta. Své střelecké představení zakončil v 83. minutě po narážečce s Tomášem Mocem hrdina dne Tomáš Krejsa svou pátou brankou – 5:0. Tečku za zápasem udělal o minutu později Tomáš Moc, kterému Krejsa vrátil gólovou přihrávku – 6:0. Hradec se po výhře nadále sluní na první příčce tabulky. Situace Vávrovic začíná být kritická. 

 

Foto zdroj: Petra Škvárová



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
René Černohorský (trenér): Poslední domácí zápas si užili všichni hráči a snad i diváci, kterým patří dík za jejich podzimní podporu. Na zápase bylo moc lidí a bylo to úžasné. Zápas sám byl složitý. Pro mužstvo mého dlouholetého kamaráda Martina Greipela je to krutý výsledek, protože v ofenzívě jsou dobří a nevím, proč mají tak málo bodů. Jsou to zlaté tři body, které se rodily těžce. Děkuji svým svěřencům za předvedený výkon.

FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (trenér): Pokračujeme stále ve stejných kolejích. První poločas jsme nehráli špatně, ale dostáváme zbytečné góly. Prostě nedaří se, nedaří.



Sestavy


TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - P. Valenta [-] (74. J. Novák [-] ) , R. Lichý [-] , R. Holuša [-] , L. Petřík [-] (62. K. Ignác [-] ) , T. Krejsa [-] , T. Moc [-] , M. Lichý [-] (68. P. Židek [-] ) , R. Kubánek [-] , D. Škvára [-] (46. M. Šimeček [-] ) , R. Dušek [-] (74. M. Fischer [-] )

FK NOVA Vávrovice
L. Banetka [-] (46. T. Šenk [-] ) - F. Mužík [-] , J. Lichovník [-] (65. M. Schoppik [-] ) , J. Lichovník [-] , D. Kříž [-] , J. Schneider [-] , J. Skalík [-] (80. J. Chryczyk [-] ) , J. Morisch [-] , O. Levák [-] , D. Šenk [-] (46. F. Mrusek [-] ) , R. Schreiber [-] (46. J. Greipel [-] )

ŽK: 20. R. Schreiber , 86. J. Greipel .
Hráči zápasu: T. Mrázek , T. Krejsa - D. Kříž .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: BUČEK Martin - BUKOVSKÝ Josef, HEISER Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.