Vřesina se střelecky neprosadila


Branky


0

Budišov dvěma góly porazil Vřesinu a odváží si domů tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v 1. minutě vychytal vřesinského Miroslava Kovala budišovský brankář Aleš Krása. Budišov zareagoval šancí Romana Modelského, ale ten sám před brankářem Jakubem Lampartem přepálil bránu. Po půl hodině hry zatáhl míč kapitán Martin Boháč, který odcentroval na  Miroslava Kovala, jehož opět vychytal gólman Aleš Krása. V nastavení prvního poločasu se hosté z Budišova ujali vedení, když centr Ondřeje  Martynka prodloužil do brány hlavou  Ondřej Veliký  a zajistil tak hostům vedení – 0:1.  

 

Po přestávce mohl vyrovnat  Petr Boček, ale jeho hlavička nemířila mezi tři tyče hostující kasy. Po hodině hry se protáhl obranou jako lasička  Jan Kuric a propálil domácího gólmana – 0:2. V poslední půlhodině se obě mužstva dostala k několika šancím. Více si jich vypracovala domácí ekipa. Hlavním spalovačem byl Petr Boček. V jedné z nich z metru přestřelil branku. Ve druhé poslal hlavičku pouze do tyčky hostující svatyně. Na druhé straně hřiště skonči pokus Jakuba Tkáče na tyčce domácí brány. Do konce zápasu se již skóre nezměnilo a Budišov si po dvoubrankovém výhře odváží na  druhou stranu okresu tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí mužstva): V první půli byli hosté kombinačně lepším týmem. Ve druhé jsme měli více šancí, ale bohužel je zahazujeme.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (vedoucí mužstva): V první půli jsme byli jasně lepší a domácí jsme přehráli. Ve druhé půlce se hra srovnala a ke konci zápasu si domácí vypracovali tři gólovky. Podržel nás brankář Krása.



Počet diváků: 83. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - PINČEK Milan, HARAZIM David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.