2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

4.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola mezi Zlatou Korunou a Kájovem vyzněl lépe pro domácí


Branky


0

Do Zlaté Koruny přijel soupeř z Kájova. Obě mužstva neztratila v předešlých kolech ani bod, a tak bylo jasné, že tento zápas bude velmi atraktivní...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Taktická bitva v první půl hodině

Obě mužstva nastoupili do zápasu s jasnou taktikou a tu dodržovali během prvních třiceti minut. Šance si týmy téměř žádné nevytvořily a hra se odehrávala mezi šestnáctkami obou soupeřů.

 

Ve zbylé čtvrthodince se už bylo na co koukat. Kájovští měli mírnou převahu a do první větší příležitosti se dostal Adrij Didkivský, ale brankář domácích skvěle zakročil a zachránil situaci. Na druhé straně zahrozila letní posila Zlaté Koruny - Milan Homer, ale ani jeho pokus si do sítě cestu nenašel.

 

Ve 34. minutě kájovští zahrávali rohový kop, ze kterého Kolaj nastřelil tyč. O čtyři minuty později padla první branka utkání a postaral se oni nejlepší střelec soutěže Vladimír Rychtář, který hraje od začátku sezóny v obrovské fazóně. Homer mu pěkně prodloužil míč hlavou do běhu, Rychtář obešel obránce a podél brankáře Frühaufa otevřel skóre, 1-0.

 

Tlak hostí vedl paradoxně k brance domácích

Kájov však měl i z počátku druhého poločasu více ze hry. Průvan v domácích řadách dělal zejména Haláček, který se dostal v 51. minutě ke střele, ale těsně minul.

 

V 55. minutě byl faulován Sláma a Homer se ujal exekuce přímého kopu z hranice vápna. Výborně zahraný přímý kop však na poslední chvíli kájovský brankář vyrazil na roh. O 10 minut později se zaskvěl také domácí brankář Schwarz, který parádně vyrazil Haláčkovo pumelici.

 

Kájovský tlak gradoval, ale hostím však nebylo přáno. Ani jeden z několika rohových kopů v krátkém časovém sledu za zády Schwarze neskončil a domácí tým trestal. V 73. minutě posila z Větřní vybídla ke skórování kanonýra Rychtáře, který si poradil s vyběhnuvším brankářem Frühaufem a bylo to 2-0 pro domácí. Hosté se přeci jen dočkali čestného gólu, a to 6 minut před koncem, kdy se po rozehrání přímého kopu prosadil hlavou Lubomír Mašek, 2-1.

 

Kájovští se vehementně hnali za vyrovnáním, ale jejich závěrečný tlak domácí ubránili, a tak pokračují v sezóně bez ztráty kytičky.



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
František Gallistl, trenér: Kájov nás v poli sice přehrával, ale střelecky se jim jejich převahu nepodařilo vyjádřit. My jsme vlastně z minima vytěžili maximum. Fotbal se hraje na góly a těch jsme dali o jeden víc, a proto jsme vyhráli. Nejlepší hráč: Rychtář, Štěpánek

TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér: Výborný výkon jsme nepotvrdili proměňováním vyložených šancí (Kolaj, Haláček). Soupeř nás potrestal z první šance, což nás v tlaku trochu zastavilo. Nejlepší hráč Petřík.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - J. Král [-] , M. Štěpánek [-] , T. Weinhard [-] , M. Homer [-] , J. Sláma [-] , V. Rychtář [-] , P. Zayml [-] , V. Ohnsorg [-] , T. Gajdoš [-] , P. Král [-]

TJ Sokol Kájov
M. Frühauf [-] - V. Žilavý [-] , P. Žilavý [-] , J. Němec [-] , J. Petřík [-] - J. Haláček [-] , P. Doubek [-] , I. Didkivský [-] - L. Kolaj [-] , A. Didkivský [-] , M. Anderle [-] -

ŽK: 83. M. Štěpánek - 40. V. Žilavý , 40. L. Mašek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Janda Jaroslav - ŠETELE Miloslav (N), ŽILAVÝ Vladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.