Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostinné jasně přehrálo Třebechovice


Branky


0

Fotbalisté Tatranu Hostinné už v prvním poločase učinili významný krok za třemi body, když se ujali třígólového vedení. Ve druhé půli hosté z Hostinné svůj náskok ještě navýšili a zvítězili 1:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tatran si vytváří náskok

V úvodu se hrálo vyrovnané utkání a hra se přelévala ze strany na stranu. Skóre se poprvé měnilo už v patnácté minutě. Martin Jakoubek si rychle narazil balon s Vojtěchem Valáškem a přesnou střelou k tyči poslal Hostinné do vedení. Hosté byli nebezpečnější i v následujícím průběhu hry a ve dvacáté deváté minutě zvýšili své vedení. Tomáš Maličký vystihl rozehrávku Třebechovic a svůj samostatný únik zakončil gólem na 0:2. Velkou šanci na snížení měli domácí hned o minutu později, kdy se faulu ve vlastním vápně dopustil Dominik Polák. Nařízenou penaltu ale výborným zákrokem zlikvidoval gólman Tatranu Josef Horák. O pár minut později se Třebechovice dostaly do další příležitosti, osamocený hráč domácích ale brankáře Horáka znovu nepřekonal. Ve třicáté osmé minutě poslal z pravého křídla Tomáš Maličký přihrávku do vápna na Josefa Marka, který překonal domácího gólmana Václava Cejnara, a určil tak poločasové skóre 0:3. 

Hosté pojišťují vedení

Na začátku druhého poločasu se Třebechovice dostaly do několika šancí, potíže jim však dělala přesnost zakončení. Místo kontaktní branky tak přišel další gól Tatranu. Josef Marek v šedesáté páté minutě vybojoval na domácích hráčích balon, který poslal Martinu Jakoubkovi. Kapitán Hostinné se nemýlil a přesným zakončením zvýšil vedení svého týmu na 0:4. Tři minuty poté se prvního gólu dočkaly také Třebechovice, které přelstily svého soupeřem secvičeným signálem a po standardní situace se tak prosadil Jaroslav Voltr. Poslední slovo v zápase měli ale znovu hosté. Deset minut před koncem se po přihrávce Luboše Kracíka dostal do úniku Zdeněk Pištora, který zvýšil na 1:5. Tentýž hráč mohl pochvíli přidat i šestý gól, jeho zakončení ale zastavila konstrukce domácí branky. Hostinné se přesto radovalo z výhry 1:5. 



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Hostinné
Zdeněk Macháček - vedoucí mužstva TJ Tatran Hostinné: Ve slušně hraném utkání za stálého deště na těžkém terénu jsme domácí přehráli, když jsme je donutili k chybám, které jsme dokázali potrestat.



Sestavy


SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - D. Hruška [-] , J. Voltr [-] , M. Svoboda [-] (80. D. Jánský [-] ) , D. Dědeček [-] , J. Želízko [-] , M. Vích [-] , M. Bíl [-] (75. O. Hájek [-] ) , R. Bíl [-] , M. Věříš [-] , J. Šreibr [-]

TJ Tatran Hostinné
J. Horák [-] - D. Kracík [-] , T. Maličký [-] (46. Z. Pištora [-] ) , D. Polák [-] , P. Šmucer [-] (56. A. Rodr [-] ) , J. Marek [-] , M. Jakoubek [-] (83. J. Zítko [-] ) , T. Valeš [-] , V. Valášek [-] (71. M. Slavík [-] ) , L. Kracík [-] , L. Horák [-]

ŽK: 90. J. Želízko .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kánská Blažena - FRIČ David, KOUT Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.