J. Fidra 61.
3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

12.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebechovice třemi góly přehrály Týniště


Branky


61. J. Fidra - 45. M. Vích , 68. R. Bíl , 89. P. Soukup
0

Domácí Třebechovice byly aktivnější než Týniště. Hosté sice ve druhém poločase srovnali se soupeřem krok, Třebechovice si ale dalšími dvěma trefami vzali vedení zpět. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Třebechovice se ujímají vedení

Třebechovice byly oproti Týništi aktivnějším a bojovnějším týmem. Hostům v prvním poločase chybělo nasazení a i kvůli tomu se příliš nedostávali do střeleckých příležitostí před třebechovickým brankářem Václavem Cejnarem. Třebechovice se předváděly v lepším světle, úvodní gól se jim přesto dlouhou dobu nedařilo vstřelit. Bezgólové sucho trvalo až do úplného závěru prvního poločasu. Teprve ve čtyřicáté páté minutě se Třebechovicím podařilo poprvé skórovat, když týnišťského brankáře Jakuba Hlaváče překonal kapitán Michal Vích. Do kabin tak odcházely spokojenější Třebechovice, které vedly 1:0. 

Domácí si body nenechali vzít

Do druhého poločasu vstoupilo Týniště o poznání aktivněji. Hosté v úvodních minutách zatlačili Třebechovice na jejich polovině a jejich tlak nakonec skončil i vyrovnávací brankou, kterou v šedesáté první minutě zařídil Jan Fidra. Třebechovice se ale nijak výrazně nesesypaly a brzy si vzaly své vedení zpět. V šedesáté osmé minutě mohli domácí rozehrávat přímý kop, ke kterému se postavil Radek Bíl. Třebechovický hráč zamířil přesně a jeho střelu zastavila až síť týnišťské branky. Za stavu 2:1 se Třebechovice stáhly do obrany, Týništi se ale srovnat nepovedlo. Domácí naopak v závěru přidali pojišťující gól. V osmdesáté deváté minutě se skrze obranu hostů prokličkoval střídající Pavel Soukup, který završil své sólo střelou pod břevno. Třebechovice tak porazily Týniště 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK Třebechovice pod Orebem
Karel Bíl - vedoucí mužstva SK Třebechovice: Po osmi prohrách jsme se konečně dočkali.V první půli jsme se ujali vedení Michalem Víchem a za tohoto stavu šli také do šaten. Ve druhé půli nás soupeř zatlačil a podařilo se mu vyrovnat.Jenže v 68. minutě zužitkoval trestný kop Radek Bíl a bylo to 2:1.Poté jsme bránili výsledek a měli i trochu štěstí, aby nakonec v závěru potvrdil naši výhru Pavel Soukup po individuální akci a přesném zakončení do šibenice.




Sestavy


SK Třebechovice pod Orebem
J. Hlaváč [-] - M. Václavík [-] , P. Bartoš [-] (46. K. Baťha [-] ) , M. Pavlas [-] (31. J. Hladík [-] ) , J. Fidra [-] (90. T. Brandejs [-] ) , J. Winkler [-] , A. Tomášek [-] , Š. Ráček [-] (76. M. Bartoš [-] ) , M. Matoušek [-] , T. Voda [-] (65. M. Kubánek [-] ) , J. Forejtek [-]

SK Týniště nad Orlicí
V. Cejnar [-] - O. Hájek [-] , J. Voltr [-] (79. P. Soukup [-] ) , M. Svoboda [-] , D. Dědeček [-] , J. Želízko [-] , M. Vích [-] , M. Bíl [-] , R. Bíl [-] , M. Věříš [-] , J. Šreibr [-]

ŽK: 67. M. Kubánek , 89. J. Hlaváč - 38. M. Věříš , 51. M. Svoboda .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Mlynář Michal - NÝVLT Roman, ŘÍHA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.