Dvě standardní situace zajistily Černilovu tři body


Branky


0

Po dobrém rozjezdu na začátku soutěže fotbalisté Tatranu lehce přibrzdili. V zápase s Vrchlabím a ani proti Černilovu nedokázali Tatranští skórovat, a proto nemohli počítat s bodovým ziskem. Černilov rozhodl o svých třech bodech v prvním poločase, kdy se po rohových kopech dvakrát prosadil Jan Hrubý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černilov těží ze standardních situací

Černilovu se vydařily hned úvodní okamžiky zápasu. Hosté už v první minutě zahrávali rohový kop, na který si v pokutovém území naskočil Jan Hrubý. Černilovský hráč využil prostoru, který mu darovala domácí obrana, a hlavou otevřel skóre zápasu. Hosté byli nebezpečnější i v dalším průběhu hry. V jedenácté minutě vyslali Černilovští nebezpečnou střelu na branku Jana Zítka, bohužel pro ně ale těsně přestřelili. Nevyužitá šance mohla hosty mrzet jen chvíli. Ve dvacáté první minutě Černilov rozehrával další standardní situaci, po které se míč znovu dostal k Janu Hrubému a ten se ani napodruhé nemýlil.

 

Domácí se ani za dvojnásobně nepříznivého stavu neprobudili. Černilov byl nadále aktivnější a vytvářel si více šancí. Tatran se během prvního poločasu dostal k jedinému kloudnému zakončení, střelu Josefa Marka ale černilovská obrana srazila na roh. První poločas tak skončil vedením hostů z Černilova 0:2.

Tatran nepřekonal obranný blok hostů

Ve druhém poločase se Tatran dostal více k balonu, což bylo zapříčiněno i tím, že hosté se zatáhli do obrany a vyčkávali, s čím přijde soupeř. Hostinné si tak vytvořilo optickou převahu v držení balonu, obranný blok Černilova ale domácí překonávali jen s velkými obtížemi. Úspěch nepřinášely ani střelecké pokusy zpoza vápna, balon totiž většinou neprošel přehuštěným prostorem k brankáři Janu Rumlovi a končil sražený v zámezí. V závěru zápasu se navíc fotbalisté Tatranu dostali do početní nevýhody poté, co Josef Marek viděl za své výroky směrem k rozhodčímu „Ty jsi blázen,“ a „To si děláš srandu,“ dvě žluté karty. Hostinné nedokázalo prolomit střelecké trápení, které trvá už dva zápasy a prohrálo s Černilovem 0:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Hostinné
Zdeněk Macháček - vedoucí mužstva TJ Tatran Hostinné: O osudu zápasu rozhodly dvě neubráněné standardní situace na začátku utkání. Ve druhé půli jsme se herně zvedli, soupeř ale dobře bránil. Když za celý zápas netrefíme zařízení, nemůžeme myslet na body. K výkonu hlavního rozhodčího se nemá cenu vyjadřovat.




Počet diváků: 110. Rozhodčí: Vítek Pavel - ČEJCHAN Ondřej, ŠILING Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.