Nový Hradec devíti góly přehrál Sobotku


Branky


18. J. Kašpar , 24. M. Šmíd , 44. M. Šmíd , 57. L. Matějka , 59. G. Bendig , 70. O. Vik , 78. M. Šmíd , 83. M. Neppl , 88. M. Šmíd - 49. D. Wojcik
0

Nový Hradec od úvodu kráčel za tříbodovým ziskem, v prvním poločase se domácí trefili třikrát, ve druhé půli tuto gólovou normu ještě zdvojnásobili a přidali dalších šest gólů. Na brankostroj domácích reagovala Sobotka jedinou trefou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová dominance Nového Hradce

Nový Hradec si po celý zápas držel konstantní výkonnost, díky které domácí svého soupeře od začátku přehrávali. Svoji počáteční aktivitu domácí přetavili v úvodní branku v osmnácté minutě, kdy se trefil Jan Kašpar. Na úvodní branku Novohradečtí rychle navázali i druhou brankou, kterou o šest minut později přidal kapitán domácích Martin Šmíd. Rychle získané dvougólové vedení domácí tým povzbudilo do dalšího průběhu, ve kterém toho Nový Hradec soupeři příliš nedovolil. Proto se domácí mohli před konce poločasu radovat ještě ze třetího gólu, když hostujícího gólmana Patrika Chrpu překonal svým druhým gólem v zápase Martin Šmíd.

 

Na začátku druhého poločasu hosté naznačily možné zdramatizování zápasu. Ve čtyřicáté deváté minutě se totiž podařilo snížit Danu Wojcikovi na 3:1. Veškeré náznaky možných zvratů ale domácí velmi rychle zažehnali. Osm minut po snižující brance soboteckého útočníka vrátil Novému Hradci třígólový náskok Lukáš Matějka. Na domácího záložníka o další dvě minuty později navázal Gejza Bendig, který zvyšoval už na 5:1 pro Nový Hradec. Novohradečtí se dostali do herní pohody a v posledních dvaceti minutách pouze navyšovali skóre definitivně rozhodnutého zápasu. Dvacet minut před koncem vstřelil šestý gól domácích Ondřej Vik. Velmi povedený zápas odehrál Martin Šmíd, který v závěru přidal další dva góly, a rozšířil tak svůj brankový účet na čtyři položky. Mezi dvě závěrečné trefy Martina Šmída vložil svůj gólový příspěvek i střídající Michal Neppl. Nový Hradec rozstřílel Sobotku vysoko 9:1.



Ohlasy k zápasu


FC Nový Hradec Králové
Ondřej Kolář - trenér FC Nový HK: V prvním poločase jsme předvedli konsolidovaný výkon a odměnou nám bylo vedení 3:0. Soupeři se na začátku druhé půle podařilo snížit, ale s odpovědí jsme naštěstí přišli velmi rychle a dvěma brankami zápas rozhodli. V závěru jsme přidali další góly, a dosáhli tak vysokého vítězství.




Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kudláček Milan - HORSKÝ Leonard, HLAVÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.