Tatran potvrdil formu na hřišti Náchoda


Branky


0

Zápas mezi druhým Tatranem a prvním Náchodem od úvodu nabízel zajímavou podívanou. Více branek vstřelili domácí fotbalisté, kteří se po výhře 3:1 posunuli na první místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se po gólovém úvodu ujímají vedení

Tatran vstoupil do zápasu dobře a už po pěti minutách se dostal do vedení. Po faulu na Romana Poláka domácí rozehrávali přímý kop. Centrovaný balon Martina Jakoubka se snesl na hlavu Luboše Horáka, který hlavou dostal míč za záda brankáře Vojtěcha Ruffera. Vedení ale domácím dlouho nevydrželo. O tři minuty později rozehrávali Náchodští rohový kop, na který si ve vápně naskočil hrající trenér Náchoda Jaroslav Vejprava, který hlavou srovnal na 1:1.

 

Skóre se znovu rychle změnilo po čtvrthodině hry. Domácí zopakovali úspěšnou spolupráci, která předcházela prvnímu gólu. V patnácté minutě oslovil Martin Jakoubek Luboše Horáka a ten podruhé překonal hostujícího gólmana. Náchod se v dalším průběhu poločasu snažil o další vyrovnávací branku, obrana Tatranu ale i díky brankáři Janu Zítkovi odolala a z prvního poločasu si odnesla vedení 2:1. 

Tatran pojišťuje výsledek

Náchod pokračoval ve svém náporu i na začátku druhého poločasu. Během prvních patnácti minut hosté svírali svého soupeře, domácí ale s úspěchem odolávali. Po hodině hry mohl hattrick asistencí a gólů završit Martin Jakoubek, respektive Luboš Horák. Domácí hráč ale hlavou po rohovém kopu těsně minul branku. V sedmdesáté páté minutě se situace domácích lehce zkomplikovala, když druhou žlutou kartu viděl Tomáš Valeš. Náchodští následný přímý kop ani několika minutovou přesilovkou nevyužili. V osmdesáté minutě naopak vedení Tatranu pojistil Adam Rodr, který se dostal k odraženému balonu a svým zakončením zvýšil na konečných 3:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Hostinné
Zdeněk Macháček - vedoucí mužstva TJ Tatran Hostinné: Ve šlágru kola o čelo tabulky nás hosté často přehrávali a i přestříleli. O výsledku však rozhodují vstřelené góly a těch jsme dali více my. Zápas hodně bolel, máme zraněné a vyloučeného, ale kluci se znovu přesvědčili, že pokud nechají na hřišti vše, tak se dá hrát s každým.




Počet diváků: 180. Rozhodčí: Rychtár Tomáš - JUNEK Matěj, ŠILING Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.