1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 17:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudnice po penaltách porazila Třebechovice


Branky


0

Branky byly k vidění v závěru prvního poločasu, kdy se prosadily oba týmy. Remízový stav vydržel i ve druhé půli, a konečném vítězi tak rozhodovaly penalty, ve kterých byli úspěšnější hráči Roudnice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový závěr poločasu

V prvním poločase si oba týmy vytvořily své příležitosti, o něco aktivnější byli fotbalisté Roudnice, ani těm se však dlouho nedařilo soupeřova brankáře Václava Cejnara překonat. Své šance si vytvořily i domácí Třebechovice a nakonec to byly ony, kdo se jako první dostal do vedení. Branky začaly padat až v závěru poločasu, ve třicáté deváté minutě otevřel skóre domácí David Hruška. Třebechovice se ale ze svého vedení neradovaly dlouho, už o tři minuty později se totiž o vyrovnání postaral záložník Roudnice Tomáš Vlasák, a do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu 1:1. 

Remízový druhý poločas

Ve druhém poločase se lépe pohybovali domácí fotbalisté, kteří se několikrát dostali před soupeřovu branku, gólmana Martina Tomka však překonat nedokázali. Podobně jako v prvním poločase tak dlouho trvalo gólové sucho, na kterém nic nezměnily ani závěrečné okamžiky vymezených devadesáti minut. Gólmani na obou stranách zůstali ve druhém poločase nepřekonáni, a o vítězi tak rozhodovaly penalty. 



Ohlasy k zápasu


SK Třebechovice pod Orebem
Karel Bíl - vedoucí mužstva SK Třebechovice: První poločas vyrovnané utkání se šancemi na obou stranách a po gólu na každé straně. Druhou půli jsme měli převahu, ale bez úspěšné koncovky, a tak došlo na penalty. V nich byli úspěšnější hosté, a to v poměru 3:2. Nevadí, bojujeme dál.




Sestavy


SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - M. Věříš [-] , D. Dědeček [-] , P. Soukup [-] , A. Lochman [-] , P. Soukup [-] , M. Vích [-] , R. Bíl [-] (50. D. Šedivý [-] ) , D. Hruška [-] , M. Bíl [-] , J. Šreibr [-]

TJ Sokol Roudnice
M. Tomek [-] - L. Koutník [-] , Z. Mikan [-] , M. Cuberka [-] - J. Novotný [-] , J. Krejcar [-] , J. Koblížek [-] , T. Vlasák [-] , J. Tomeš [-] - T. Kučera [-] - M. Krejčíř [-] (70. D. Koutník [-] )

ŽK: 56. P. Soukup - 30. M. Krejčíř , 66. J. Koblížek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šlezingr Lukáš - KRUCKÝ Dušan, HORSKÝ Leonard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.