1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

13.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad otočily nepříznivý vývoj zápasu a porazily Dobrušku


Branky


8. J. Kolínek - 40. J. Loner (p.) , 66. T. Berger , 76. R. Suchánek
0

V prvním poločase se hrálo vyrovnané utkání, ve kterém měly oba týmy své šance. Na začátku druhého poločasu domácí nevyužili některé příležitosti, a dokonce se dostali do početního oslabení. I díky tomu Lázně Bělohrad dvěma góly zvrátily zápas na svoji stranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Dobruška vstoupila do zápasu ideálním způsobem a už po osmi minutách hry se dostala do vedení. Dlouhý nákop brankáře Jiřího Matějů se dostal až Jiřímu Kolínkovi, který prudkou ranou propálil lázeňského brankáře Marka Galla a otevřel skóre zápasu. Za tohoto stavu se hra přelévala ze strany na stranu. Dobruška se do vápna soupeře dostávala převážně díky centrům, Lázně Bělohrad se nebály vystřelit zpoza vápna.

 

Na levé straně hřiště operoval hostující Tomáš Berger, který se rychlými narážečkami a kličkami snažil překonat obranu Dobrušky. To se mu i několikrát podařilo, ze zakončení ale Lázně vyrovnání nevytěžily. Ve třicáté třetí minutě rozehrávala Dobruška standardní situaci, po které přišel dobrý centr i hlavička, ta ale mířila pouze do středu branky, kde byl připravený brankář Gall. O dvě minuty později se na pravé straně domácího vápna otevřel volný prostor pro hráče Lázní Bělohrad, ten ale těsně minul levou tyč. Vyrovnání se hosté nakonec dočkali ve čtyřicáté minutě. Domácí Pavel Krahulec ve vápně nedovoleným způsobem zastavil hráče Lázní a rozhodčí nařídil pokutový kop. Penalty se ujal Jakub Loner, který přesnou střelou k tyči srovnal na 1:1. Dobruška si o pár desítek vteřin později mohla vzít vedení zpět. Domácí se na malém vápně Lázní Bělohrad dostali k balonu, místo zakončení přišla ale další přihrávka, po které následovala střela do jednoho z obránců hostů. Poločas tak skončil nerozhodně 1:1. 

Lázně Bělohrad otáčejí proti oslabené Dobrušce skóre

Brzy po zahájení druhého poločasu se Dobruška znovu dostala do zakončení. Jednapadesát vteřin po zahájení hry se snesl centrovaný balon na hranici malého vápna k jednomu z hráčů Dobrušky. Ten unikl pozornosti bělohradských obránců, v těžkém zakončení ale přestřelil branku. Situace Dobrušky se zkomplikovala ve čtyřicáté deváté minutě. Lukáš Žid se na vlastní polovině dopustil u rohového praporku faulu, po kterém mu rozhodčí ukázal již druhou žlutou kartu. Dobruška tak následující minuty hrála v početním oslabení.

Dobruška se i v deseti dostávala do šancí. V šedesáté minutě domácí rozehrávali přímý kop z hranice vápna, střela dobrušského exekutora ale mířila pouze do zdi Lázní Bělohrad. Do vedení se ale nakonec dostaly Lázně Bělohrad, které využily přesilovku i chybnou rozehrávku soupeře. Domácímu brankáři Jiřímu Matějů se nepovedl výkop a míče se ještě na polovině Dobrušky zmocnili hosté. Na levé straně byl nehlídaný Tomáš Berger, který využil volného prostoru a střelou do horního rohu otočil skóre ve prospěch Lázní Bělohrad.

 

Zhruba o deset minut později přidaly Lázně Bělohrad i třetí gól. V sedmdesáté sedmé minutě se hosté po levé straně dostali do přečíslení, které po přízemním centru zakončil gólem do odkryté branky Radek Suchánek. V osmdesáté druhé minutě řady Dobrušky ještě více prořídily, když druhou žlutou kartu během pěti minut viděl Jakub Mikušík. Lázně Bělohrad tak dovedly zápas do vítězného konce a Dobrušku porazily 1:3. 



Ohlasy k zápasu



SK Lázně Bělohrad
Oldřich Velich - trenér TJ Lázně Bělohrad: Než jsme si zvykli na umělou trávu, tak, po našem nedůrazu před vápnem, prohráváme. Postupně ale získáváme " půdu pod nohama", zlepšujeme a zrychlujeme kombinaci a zápas výsledkově otáčíme. V naší situaci, kdy jsme ani jeden podzimní zápas neodehráli kompletní a každý týden hrajeme v jiné sestavě, si bodů velice vážíme.



Sestavy


SK Dobruška
J. Matějů [-] - A. Zilvar [-] , P. Hrabar [-] , L. Gerža [-] , J. Kolínek [-] , L. Žid [-] , P. Krahulec [-] , J. Mikušík [-] , M. Jirásek [-] , M. Majer [-] (72. J. Hubáček [-] ) , D. Eimann [-] (79. V. Malý [-] )

SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - J. Odvárko [-] (81. R. Šorm [-] ) , P. Topič [-] , R. Suchánek [-] (76. D. Holomba [-] ) , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , T. Berger [-] (86. M. Šorm [-] ) , T. Blažek [-] , J. Zejfart [-]

ŽK: 39. P. Krahulec , 41. J. Kolínek , 44. L. Žid , 77. J. Mikušík - 59. J. Zejfart , 77. P. Topič , 77. L. Šrám , 82. R. Šorm , 90. M. Šorm . ČK: 49. L. Žid , 82. J. Mikušík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Beránek David - ŠILING Karel, ŠEDIVÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.