Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 12:00

12.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín už v první půli rozhodl o vysoké výhře nad Provodovem


Branky


0

Domácím se dařily rychlé výpady do provodovské obrany, která často nestíhala. I díky tomu vedl Jičín po prvním poločase 6:0. Ve druhé půli se pouze dohrávalo, Provodov dvěma góly snížil, poslední branku zápasu ale vstřelili znovu domácí, kteří vyhráli 7:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jičín rozhoduje během prvního poločasu

Fotbalisté Jičína vstoupili do zápasu velmi rozhodným způsobem. Jako první sice prověřili soupeřova brankáře Provodovští, kteří několika centry donutili gólmana Michala Puše k zákrokům. Góly ale dávali Jičínští. Už v páté minutě rozehrával standardní situaci domácí záložník Jan Míka, který svým centrem vyzval k hlavičkovému zakončení Jaroslava Řeháčka. Obránce Jičína zamířil přesně a hlavou otevřel skóre zápasu. O tři minuty později prošli domácí do vápna Provodova jako nůž máslem, od další inkasované branky ale zachránil svůj tým brankář Jakub Chmelík, který vykopl míč z brankové čáry.

Ve dvanácté minutě už byl hostující brankář bezmocný, když se proti němu řítila trojice domácích hráčů. Míč po levé straně vedl Matěj Mészáros, který přihrál před odkrytou branku Marku Kocourkovi a ten pohodlně zvýšil na 2:0. V následujících minutách se Provodov usadil na polovině Jičína, i kvůli kostrbaté kombinaci se ale hosté nedostali do zakončení. V sedmnácté minutě naopak zaútočil Jičín, který se dostal ke střele i ke gólu. Marek Kocourek se ve vápně dostal k volnému balonu a prudkou ranou k levé tyči nedal brankáři Chmelíkovi šanci. Jičín vedl už 3:0.

Provodovu i v dalších minutách činily velké potíže rychlé akce Jičína. Ve dvacáté páté minutě čelili pouze dva obránci třem hráčům domácích. I přes početní přečíslení se Filip Materna rozhodl nekombinovat a svými spoluhráči a sám se ujal zakončení. Jeho prudkou střelu na bližší tyč brankář Chmelík neudržel v rukavicích a míč propadl za brankovou čáru. Zhruba o sedmdesát vteřin později vystihl rozehrávku Provodova Tomáš Klaban, jehož samostaný únik zastavil za cenu faulu gólman Chmelík. K nařízené penaltě se postavil Marek Kocourek, který tak mohl během třinácti minut zkompletovat hattrick. Marek Kocourek sice poslal brankáře Chmelíka na druhou stranu, jeho rána ale mířila pouze do tyče provodovské branky.

Třetího gólu se nakonec Marek Kocourek přeci jen dočkal. Ve třicáté šesté minutě si obhodil bránícího hráče Provodova a kolem dalších dvou se prořítil jako vítr. Brankáře Chmelíka obešel Kocourek kličkou a zakončením do odkryté branky upravil na 5:0. Poločasového kanára domácí završili ve čtyřicáté první minutě. Matěj Mészáros na levé straně upláchl hostujícím obráncům, jeho střelu sice brankář Chmelík přizvedl, i tak si ale balon našel cestu do sítě. Jičín tak po poločase vedl 6:0.

Ve druhém poločase se Provodovu povedlo alespoň kosmeticky upravit skóre zápasu ve svůj prospěch. V padesáté druhé minutě vypustil ze svých kopaček táhlou střelu Lukáš Khun. Michal Puš se jeho střele natahoval marně a balon zapadl přesně pod břevno jičínské branky. V sedmdesáté druhé minutě byl ve vápně domácích faulován provodovský Jaroslav Polák a rozhodčí nařídil pokutový kop. S penaltou hosté naložili podle svých představ a snížili na 6:2. Poslední slovo zápasu si ale Jičín vzít nenechal. V osmdesáté minutě se po pravé straně prosmýkl Matěj Mészáros, který předložil míč před odkrytou branku Jaroslavu Řeháčkovi a ten upravil na konečných 7:2. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér SK Jičín: Výsledkově a gólově se nám první poločas povedl, v poli už to tak slavné nebylo a hosté nepřipomínali odevzdaného soupeře, který hraje o záchranu. Druhý poločas pod dojmem výsledku byl odfláknutý, ale to je právě ten náš problém. S "relativně slabšími" se nedokážeme koncentrovat na hru celých devadesát minut a jen svou lajdáckostí si zápas dokážeme znechutit.




Sestavy


SK Jičín
M. Puš [-] - J. Ulvr [-] , M. Jeník [-] (46. P. Kraus [-] ) , M. Kocourek [-] , F. Materna [-] , J. Řeháček [-] , J. Macháček [-] - T. Klaban [-] (33. M. Miler [-] ) , J. Nálevka [-] (65. J. Sajdl [-] ) , J. Míka [-] - M. Mészáros [-]

TJ Sokol Provodov
J. Chmelík [-] - R. Goll [-] , J. Kulhánek [-] , J. Kosinka [-] - M. Tylš [-] (76. M. Voborník [-] ) , M. Srkal [-] , P. Kratěna [-] , T. Fiedler [-] - L. Khun [-] , J. Polák [-] , M. Rojšl [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: Šiling Karel - GEREG Tomáš, HAVLÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.