1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice díky bojovnosti a rohovým kopům zdolaly Nové Město


Branky


0

Zápas mezi Hořicemi a Novým Městem nabídl bojovnou hru. Nové Město se sice více drželo na balonu, svoji převahu ale domácí nedokázali přetavit v gólové šance. Efektivnější v zakončení byla hořická Jiskra, která i díky dvěma rohovým kopům rozhodla o výhře 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

V prvním poločase měli větší převahu domácí fotbalisté. Nové Město se více drželo na balonu a rozehrávalo množství standardních situací, ani tak se ale domácí fotbalisté nedokázali opakovaně dostávat do nebezpečného zakončení. Skóre se tak měnilo až v závěru poločasu. Ve třicáté sedmé minutě se k míči v pokutovém území dostal Martin Klikar, který dokázal překonat brankáře Pavla Žižku, a otevřel tak skóre zápasu. Vydřené vedení ale Novému Městu dlouho nevydrželo. Ve čtyřicáté druhé minutě Jiskra vybojovala po rozvážné kombinaci rohový kop. Centrovaný balon brankář Lukáš Holý neudržel ve svých rukavicích, míč se tak dostal k Martinu Tomášovi, který z bezprostřední blízkosti určil poločasové skóre 1:1. 

Hořice se díky dalšímu rohovému kopu dostávají do vedení

Na začátku druhého poločasu hosté navázali tam, kde na konci první půle přestali. Díky dobrému napadání Hořice donutili domácí fotbalisty k odkopu do autu, a vybojovaly tak další rohový kop. Centrovaný balon se snesl až na zadní tyč, kde číhal nehlídaný Dominik Palm a hostující obránce se přesnou hlavičkou postaral o otočení skóre. Novému Městu se v dalším průběhu znovu dařilo držet míč na svých kopačkách, ale podobně jako v první půli měli domácí problém s vytvářením gólových šancí. Když už se domácí dostali do zakončení, chyběl jejím střelám důraz i přesnost. Díky těsnému skóre byl zápas stále otevřený a Hořice neměly nic jistého. Hostům se nakonec podařilo definitivně potvrdit svůj náskok v nastaveném čase. V páté minutě nastavení šel při rohovém kopu do vápna i domácí brankář Lukáš Holý. Nové Město ale přišlo o balon a hořický Jan Rozsévač postupoval proti prázdné brance. Při svém úniku hostující kapitán nezaváhal a definitivně potvrdil výhru Hořic 1:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí TJ Jiskra Hořice: Utkání na malé umělce příliš fotbalové kvality nenabídlo. První poločas byl z naší strany velice špatný a výsledek 1:1 velmi milosrdný. Rozhodujícím momentem se ukázali dva rohové kopy na přelomu poločasů a pak jsme velkou bojovností tři cenné body doslova ukopali. Otázkou je, zda se KP má hrát v takovém prostředí (kromě hrací plochy i naprostá absence diváků...)



Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
L. Holý [-] - V. Jelen [-] , R. Darebník [-] (82. P. Růžička [-] ) , P. Srubjan [-] , D. Nejman [-] - P. Zákravský [-] , N. Soumar [-] (46. J. Vítek [-] ) , M. Klikar [-] , A. Lelek [-] - R. Práza [-] , L. Macháček [-] (73. A. Valášek [-] ) -

TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - M. Vodnárek [-] , D. Palm [-] , P. Ruml [-] (51. T. Lacina [-] ) , M. Tomáš [-] - P. Palm [-] (90. J. Šeda [-] ) , J. Kuneš [-] , P. Kuneš [-] (46. J. Melichar [-] ) , J. Rozsévač [-] - D. Pour [-] , A. Vávra [-] (40. J. Rubeš [-] ) -

ŽK: 27. N. Soumar , 60. A. Lelek - 82. J. Rubeš , 93. J. Rozsévač .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Kubišta Josef - KOUTNÍK Michal, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.