D. Pour 44.
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červený Kostelec v závěru zápasu rozhodl o výhře na hřišti Hořic


Branky


44. D. Pour - 37. L. Hlava , 83. P. Bárta , 89. J. Svoboda
0

Fotbalisté Červeného Kostelce byli zejména v prvním poločase sebevědomější a aktivnější. O výsledku se jim ale podařilo rozhodnout až v poslední desetiminutovce, během které se dvěma góly ujali rozhodujícího vedení 1:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořice vybojovaly remízový poločas

V úvodu zápasu se více na balonu drželi fotbalisté Červeného Kostelce. Hosté vedli většinu svých útočných akcí po stranách hřiště, odkud posílaly balony do vápna Hořic. Centrované balony ale nacházely převážně bránící hráče domácích, kteří zažehnávali potenciální nebezpečí. Mimoto hosté zahrozily i dvěma přízemními střelami, obě ale míjely pravou tyč branky Pavla Žižky.

 

Hořicím se nedařilo na delší dobu podržet míč, a dostat tak soupeře pod tlak. Nebezpečnější tak nadále byli hosté. Ve dvacáté deváté minutě se Červenokostelečtí dostali do šance díky průnikové přihrávce Milana Kováčika. Adresát přihrávky se však při zpracování dostal do velkého úhlu, a brankář Pavel Žižka tak dokázal svým tělem zastavit jeho střelu. První změnu skóre tak přinesla až sedmatřicátá minuta. Červenokostelecký Karel Havlíček rozehrál na krátko standardní situaci Lukášem Hlavou, který si naběhl za hořickou zeď a prudkou střelou po zemi otevřel skóre zápasu. Hosté si ale vedení do kabin neodnesli. Minutu před koncem poločasu si Jiskra vytvořila prostor na levé straně, odkud také přišel centrovaný balon. Přihrávku na zadní tyči přebral Dominik Pour, který pohotovou ranou srovnal na poločasových 1:1.

Červený Kostelec v závěru rozhoduje

Ve druhém poločase se hra vyrovnala a Hořice se oproti prvnímu poločasu začaly dostávat do šancí. V zakončení ale domácím chyběla i dávka štěstí. Jedno z jejich nadějných zakončení tak na poslední chvíli zastavoval červenokostelecký obránce, v dalším případě Hořicím překazilo radost břevno branky Petra Kobose.

 

Na výsledkové tabuli tak dlouhou dobu svítil nerozhodný stav. Ten vydržel až do osmdesáté třetí minuty. Po odvráceném rohovém kopu za sebou hořická obrana nechala několik hráčů Červeného Kostelce. Jedním z nich byl i Petr Bárta, který se vyhnul ofsajdovému postavení a jemnou hlavičkou dostal centrovaný balon za záda Pavla Žižky. Definitivní podobu výsledku dodali hosté v osmdesáté deváté minutě, kdy na riziko hrající obranu Hořic překonal střídající Jakub Svoboda. Červený Kostelec tak porazil hořickou Jiskru 1:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí TJ Jiskra Hořice: V dnešním zápase jsme si nezasloužili prohrát. V prvních zhruba dvaceti minutách nás sice hosté zatlačili, ale vyloženou šanci neměli. Na jejich úvodní branku jsme do poločasu odpověděli. Ve druhé půli jsme měli dvě velké šance - jednou na poslední chvíli zasáhl obránce a jednou břevno. Sedm minut před koncem přišla rozhodující branka a bylo po nadějích. Dnes jsme si minimálně bod zasloužili - vedoucímu týmu jsme byli důstojným soupeřem.




Sestavy


TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - V. Kulhánek [-] , P. Ruml [-] , D. Palm [-] , M. Vodnárek [-] (65. J. Melichar [-] ) - P. Palm [-] (86. I. Timkovič [-] ) , J. Kuneš [-] , M. Tomáš [-] (70. P. Kuneš [-] ) , J. Rozsévač [-] - A. Vávra [-] , D. Pour [-] (88. P. Kolovrátník [-] ) -

TJ Červený Kostelec
P. Kobos [-] - D. Škoda [-] , D. Petrů [-] , K. Havlíček [-] , L. Hlava [-] - D. Hála [-] (74. J. Hundák [-] ) , P. Bárta [-] - D. Hlava [-] , T. Martínek [-] (79. J. Svoboda [-] ) - M. Kováčik [-] (90. L. Rada [-] ) , M. Barták [-]

ŽK: 62. M. Vodnárek .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Horský Leonard - KUDLÁČEK Milan, KUBIŠTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.