1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec těsně porazil Hořice


Branky


0

Vyrovnané utkání mezi Chlumcem a Hořicemi nabídlo jedinou branku, ze které se mohli radovat Chlumečtí. Jiskra se i přes své snahy vyrovnání nedočkala, a z Chlumce tak odjela bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jdou do vedení

Hořice vstoupily do zápasu aktivně a už po třiceti vteřinách se dostaly do zakončení. S přízemní střelou na zadní tyč si ale poradil chlumecký brankář Ladislav Kukal. I v dalším průběhu se hrálo svižné utkání a hra se přelévala ze strany na stranu. V jedenácté minutě se domácí probojovali do vápna Jiskry, útočící hráč Chlumce stihl ještě ve skluzu zakončit, gólman Pavel Žižka se ale překvapit nenechal. Po čtvrthodině byly na tahu znovu Hořice, které se od autové čáry dostaly až na hranici malého vápna, následní zakončení ale mířilo vysoko nad chlumeckou branku.

 

Bezgólové skóre vydrželo do dvacáté šesté minuty. Chlumec v té době zaútočil po levé straně hřiště, odkud také přišel přízemní centr. Míč se dostal k Miroslavu Kučerovi, který bez přípravy vypálil do horní části branky a nedal hořickému brankáři šanci. Ve třicáté sedmé minutě se hosté dopustili faulu na hranici svého pokutového území. Zbývalo jen pár centimetrů a Chlumec by mohl kopat pokutový kop. Nakonec z toho byl „jen“ přímý kop z dobré pozice. Chlumecký exekutor standardní situace zatočil míč na Hořickou branku, i kvůli teči hostů ale skončil míč v autu. Hořice v závěru poločasu zblokovaly ještě další šance domácích. Poločas tak skončil vedením Chlumce 1:0. 

Chlumec uhájil těsné vedení

Ve druhém poločase se Hořice snažily o vyrovnání. Riskantnější hra hostů otevírala domácím možnosti rychlých protiútoků. Při nich ale Chlumci občas chyběla přímočarost, místo přímého zakončení tak domácí fotbalisté volili další přihrávky, kterými se vyhnali z lepších pozic. Hořice se držely na balonu a četnými centry do vápna nutily domácí fotbalisty, aby byli stále ve střehu. Obrana Chlumce ale pracovala přesně, většinu dlouhých balonů Hořic dokázali domácí odklidit do bezpečí, nebo je zachránilo nepřesné zakončení hostů. Jiskře se tak vyrovnat nepodařilo a Chlumec zvítězil 1:0. 



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí TJ Jiskra Hořice: Dnes jsme předvedli podstatně lepší výkon než ve středu. Paradoxem je, že ve středu jsme tři body získali a dnes bohužel nic. Naše šance jsme však neproměnili a po jedné chybě naopak inkasovali. Domácí jsme hodně potrápili a ti se o výsledek notně strachovali.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - M. Bráborec [-] , J. Kučera [-] (90. J. Špás [-] ) , M. Kučera [-] (87. V. Branský [-] ) , Z. Dušek [-] , J. Vopátek [-] , M. Vejr [-] (54. J. Hartman [-] ) , J. Veselský [-] (82. K. Staněk [-] ) , J. Jelínek [-] , D. Homoláč [-] , V. Beneš [-]

TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - V. Kulhánek [-] , M. Vodnárek [-] (60. M. Tomáš [-] ) , D. Palm [-] , P. Ruml [-] - J. Kuneš [-] , P. Palm [-] (73. P. Kolovrátník [-] ) , J. Rozsévač [-] (84. J. Šeda [-] ) , P. Kuneš [-] - A. Vávra [-] , J. Melichar [-] (61. I. Timkovič [-] ) -

ŽK: 29. M. Vejr , 88. J. Kučera .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: Filip Miroslav - MARTÍNEK Miroslav, KROTIL Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.