2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 14:00

8.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Efektivní Jičín porazil Libčany


Branky


25. M. Mészáros , 68. M. Kocourek (p.)
0

Zápas mezi Jičínem a Libčany byl názorným důkazem toho, že souvislé držení míče nezaručuje bodový zisk. Hosté z Libčan se sice většinu zápasu drželi na balonu, ze své optické převahy nedokázali vytěžit žádnou branku. Jičín dokázal proměnit dvě ze svých šancí, a domácí tak vyhráli 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivní Jičín se dostává do vedení

Fotbalisté Jičína zahájili utkání držením míče a pozvolnou kombinací. Ve třetí minutě ale domácí zaváhali při své rozehrávce, a Libčany se tak dostaly do samostatného úniku. Svůj tým ale dobrým zákrokem podržel brankář Michal Puš, který nohou vyrazil balon na roh. I v dalších minutách byly nebezpečnější Libčany. Jejich četné centrované balony ale většinou postrádaly přesnost, byly buď přetažené, nebo je sbírala jičínská obrana.

 

Přesto se jako první dočkali gólu domácí fotbalisté. Ve dvacáté páté minutě Jičín zužitkoval bojovnost a důraz ve vápně soupeře. K míči se tak dostal Matěj Mészáros, který propálil brankáře Jiřího Maška a otevřel skóre zápasu. I za nepříznivého stavu hosté pokračovaly ve svých útočných snahách, podobně jako v předešlých minutách jim ale chyběla přesnost. Ve čtyřicáté třetí minutě se do rychlé akce dostal Jičín, následným zakončením ale domácí rozvlnili pouze boční síť libčanské branky. Poločas tak skončil vedením Jičína 1:0. 

Domácí pojišťují skóre

I ve druhé půli si Libčany uchovaly svojí převahu v držení míče, Jičínu se ale s úspěchem dařilo zhušťovat prostor před vlastním vápnem, a vyháněli tak kombinaci hostů dál od vlastní branky. Nakonec to byl právě Jičín, kdo vstřelil další gól. V šedesáté osmé minutě prodloužili nákop Michala Puše do vápna, kde nabíhajícího hráče Jičína fauloval libčanský brankář Jiří Mašek. Rozhodčí nařídil pokutový kop, kterého se ujal Marek Kocourek a střelou k levé tyči zvýšil na 2:0.

 

Libčany ani ve zbývajících minutách neprolomily své gólové mlčení. Zvýšit mohli fotbalisté Jičína, v sedmdesáté čtvrté minutě ale mířili pouze do brankáře Maška, o pět minut později z dobré pozice ve vápně přestřelili branku. Zápas tak skončil výhrou Jičína 2:0. 



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér SK Jičín: Věděli jsme, že nás čeká výborný soupeř po fotbalové stránce, to se potvrdilo, proto jsme se zaměřili na obrannou fázi, která nám vycházela po celý zápas. K tomu jsme přidali nesmírnou bojovnost, obětavost, nasazení a jednoduchost směrem dopředu a z toho jsme vsítili důležité branky.




Sestavy


SK Jičín
M. Puš [-] - M. Jeník [-] , T. Veg [-] , F. Materna [-] - M. Kocourek [-] , J. Macháček [-] , J. Ulvr [-] (89. M. Vacek [-] ) , M. Miler [-] (88. T. Bucek [-] ) , J. Míka [-] - M. Mészáros [-] (79. P. Horáček [-] ) , P. Kraus [-] (91. P. Mikolášek [-] ) -

SK Libčany
J. Mašek [-] - D. Hůlka [-] , O. Karanský [-] , T. Kabeláč [-] , M. Friedl [-] , P. Jiřík [-] (76. J. Rutsch [-] ) , S. Libřický [-] , A. Chromek [-] , L. Hubička [-] (85. M. Tošovský [-] ) , M. Černý [-] (63. A. Polyakov [-] ) , M. Mařas [-]

ŽK: 50. M. Mészáros - 31. A. Polyakov .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Buchta Petr - VÍTEK Pavel, PÁLKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.