4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov jasně porazil Lázně Bělohrad


Branky


0

Rychnovští si v zápase s Lázněmi Bělohrad vytvořili řadu šancí. Domácí například neproměnili dva pokutové kopy, přesto se jim ale podařilo vstřelit čtyři góly, a porazili tak Lázně Bělohrad 4:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Rychnov se dostává do vedení

Po vyrovnaném a místy nepřesném úvodu se jako první prosadili fotbalisté Rychnova. Ve třinácté minutě domácí poslali z pravé strany centr do vápna, kde se do gólového zakončení dostal Filip Stieber. Vstřelená branka ještě více nabudila domácí fotbalisty, kteří hrozili ze hry i standardních situacích. Ve dvacáté páté minutě se dvojice hráčů Rychnova dostala za lázeňskou obranu. Po kombinaci se posléze útočící hráč Rychnova octl tváří v tvář gólmanovi Marku Gallovi, kterého dokonce kličkou obešel, gólovému zakončení do odkryté branky ale zabránil jeden z vracejících se obránců Lázní, který tak zabránil druhému inkasovanému gólu.

 

Hosté se do zakončení dostávali obtížněji než domácí fotbalisté. Rychnovským se navíc podařilo ještě do konce prvního poločasu vstřelit druhou branku. Po několika nadějných akcí, při kterých Rychnovu chyběla přesnost v zakončení, přišla osmatřicátá minuta. Rychnovští se díky dlouhému autu dostali do vápna Lázní Bělohrad, kde se míč dostal až na zadní tyč k Ondřeji Stieberovi, který vyslal nepříliš razantní, zato zrádně skákavou střelu. Právě neposednost Stieberovy střely se stala hostujícímu gólmanovi osudnou, míč propadl za jeho záda a Rychnov po poločase vedl 2:0.  

Další góly a nevyužité šance Rychnova

Ve druhém poločase se hrála vyrovnaná a důrazná partie. Fotbalisté Lázní Bělohrad se snažili dostávat do prostorů před brankářem Janem Vránou, v rozhodujících chvílích je však trápila nepřesnost v zakončení a přihrávkách a kvůli tomu se připravovali o lepší pozice. V šedesáté šesté minutě navíc nedůrazu v obraně Lázní Bělohrad využil Roman Zajíček, který se zmocnil balonu, obešel gólmana Jana Marka a pohodovým zakončením do odkryté branky zvýšil na 3:0. O tři minuty později mohli domácí zvýšit své vedení, když jeden z útočících hráčů Rychnova dostal přihrávku před prázdnou branku, než ale domácí hráč zkrotil neposedný balon, odvrátil balon na rohový kop obránce Lázní Bělohrad.

 

Další šanci na navýšení skóre měli domácí v sedmdesáté čtvrté minutě, kdy kopali pokutový kop. Domácí exekutor penalty se pokoušel napodobit lob Antonína Panenky, gólman Marek Gall se však zaskočit nenechal a míč v pohodě chytil do rukavic. Čtvrtého gólu se Rychnovští nakonec dočkali v osmdesáté třetí minutě. Domácí zachytili rozehrávku Lázní a ve dvou se dostali za obranu soupeře. Rychlá akce domácích skončila u Daniela Bastose, který střelou k levé tyči upravil na 4:0. V osmdesáté sedmé minutě byli domácí znovu blízko gólu, střela však v síti neskončila i kvůli hře rukou hostujícího hráče Jakuba Lánského. Rozhodčí nařídil pokutový kop a Jakubu Lánskému navíc udělil červenou kartu. Ani napodruhé se ale Rychnovu nepodařilo penaltu proměnit, tentokráte domácí střelec minul branku úplně. To ale nemuselo domácí tým tolik mrzet, přesto porazil Lázně Bělohrad jasně 4:0. 



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Vrána [-] - M. Pups [-] , M. Mňuk [-] , O. Stieber [-] (83. M. Drašnar [-] ) , L. Brandejs [-] , M. Bárnet [-] - J. Počtýnský [-] (80. M. Šrefl [-] ) , R. Zajíček [-] (71. O. Bastos [-] ) , L. Reichl [-] , S. Pohl [-] - F. Stieber [-] (75. M. Valášek [-] )

SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - J. Odvárko [-] , D. Holomba [-] , J. Lánský [-] , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , R. Šorm [-] (46. P. Topič [-] ) , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , T. Berger [-] (66. T. Blažek [-] ) , J. Hrnčíř [-]

ŽK: 36. M. Mňuk , 53. L. Reichl , 60. L. Brandejs - 55. P. Topič , 90. P. Kazda . ČK: 90. J. Lánský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Koutník Michal - FRYŠ Milan, DUJSÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.