Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice vybojovaly na půdě Dobrušky první vítězství


0

Hořice byly v prvním poločase aktivní a díky dvěma gólům se ujaly vedení 2:1. Ve drhuém poločase se Dobruška dostala více do hry, místo vyrovnání však přišel třetí, rozhodující gól Jiskry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujímají vedení

V úvodu zápasu se oba týmy prezentovaly aktivní hrou. Domácí Dobruška se snažila napadat rozehrávku hostů, kteří se už v první pětiminutovce dostali do nebezpečného zakončení. Přesto se na první branku nemuselo dlouho čekat. V deváté minutě Jiskra rozehrávala rohový kop, míč propadl až na zadní tyč, kde se nejrychleji zorientoval Jiří Melichar a poslal míč za záda gólmana Jiřího Matějů. V dalších minutách se oba týmy dostaly k náznakům šancí, které v jednadvacáté minuty vyústily vyrovnávací brankou Dobrušky. Domácí ve středu hřiště vypíchli hostům balon a založili vlastní útok. Míč se dostal na pravou stranu k Jakubu Mikšíkovi, který napřáhl z hranice vápna a přesnou střelou ho horního rohu branky nedal brankáři Pavlu Žižkovi šanci. Dobrušští se ale z rovnovážného stavu radovali jen jednu minutu. Ve dvacáté třetí minutě se hosté rychlými přihrávkami na jeden dotyk dostali až do vápna domácích, následný přízemní centr našel Jiřího Melichara, který svým druhým gólem vrátil Hořicím vedení. Hořice i v dalším průběhu poločasu dostaly k několika nebezpečným střelám, s nimi si už ale gólman Matějů věděl rady. Poločas proto skončil vedením Hořic 2:1. 

Hořice v závěru pojišťují výsledek

Ve druhém poločase se domácí snažili o vyrovnání, dařilo se jim držet na balonu a několikrát ohrozili hostující branku. Dobruška se dostávala do šancí díky centrovaným balonům i střeleckým pokusům. Jeden z přímých kopů domácí dobře namířili do pravého horního rohu hořické branky, Pavel Žižka si však poradil a skryl míč do rukavic. Hořice tak přečkaly všechny náznaky šancí domácích a v osmdesáté třetí minutě definitivně rozhodly. Míč se po přímém kopu z hloubi pole odrazil Martinu Tomášovi, který střílenou přihrávkou našel nabíhajícího Zbyňka Nečesaného. Hořický záložník měl ve vápna prostor pro zakončení, a proto překonal domácího gólmana a upravil na konečných 1:3. Hořice tak slavily první letošní výhru. 



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí TJ Jiskra Hořice: Do Dobrušky jsme jeli pro tři body a to se podařilo. První poločas byl z naší strany velmi kvalitní a zaslouženě jsme vedli i když bohužel jen o branku. V druhém poločase se nám nedařilo podržet míč a domácí se dostali do tlaku. Vyšel však rychlý protiútok a pojišťující třetí branka zápas definitivně rozhodla. Pochvala všem hráčům hlavně za velmi dobrou první půli.



Sestavy


SK Dobruška
J. Matějů [-] - F. Šotola [-] , P. Kříž [-] (78. P. Matula [-] ) , L. Gerža [-] , P. Krahulec [-] , J. Mikušík [-] , J. Havlík [-] (60. D. Pfeifer [-] ) , L. Žid [-] , V. Malý [-] , M. Majer [-] , D. Eimann [-] (60. R. Čopík [-] )

TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - J. Šeda [-] , M. Tomáš [-] , D. Palm [-] , P. Ruml [-] - P. Kuneš [-] (72. P. Palm [-] ) , J. Rubeš [-] (90. M. Vodnárek [-] ) , J. Rozsévač [-] , Z. Nečesaný [-] (86. J. Antoš [-] ) - A. Vávra [-] , J. Melichar [-] (79. P. Kolovrátník [-] ) -

ŽK: 65. L. Žid - 64. D. Palm , 76. J. Melichar , 89. P. Žižka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Miškář Karel - KUBIŠTA Josef, VÍTEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.