Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 17:00

1.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad v úvodním zápase sezony zdolaly Hořice


Branky


0

Úvodní kolo soutěže proti sobě postavilo dvě nové tváře, které spolu loni zápasily v A třídě. Díky dobrému začátku i konci vyhrály Lázně Bělohrad. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vydařený začátek Lázní

Úvod zápasu vyšel podle představ domácímu týmu. Už ve čtvrté minutě se k odraženému míči na hranici vápna dostal Jakub Hrnčíř, který bez přípravy propálil hořického Pavla Žižku. O další čtyři minuty později bylo v domácích řadách ještě veseleji. Lázeňští byli na polovině soupeře důraznější a vybojovali balon, který se odrazil na levou stranu. V tomto prostoru se k míči dostal Tomáš Berger, který přesným zakončením zvýšil na 2:0. Bělohradští se tak dostali do rychlého dvougólového vedení, které jim dodalo dávku sebejistoty. Fotbalisté hořické Jiskry se však nemínili vzdávat. V třinácté minutě hosté rozehrávali standardní situaci, které jen těsně minula pravou tyč domácí branky. O chvíli později se pak dva hráči Hořic dostali za bělohradskou obranu, nadějná akce ale skončila pouze rohovým kopem.

 

Oba týmy se neštítily důrazné a tvrdé hry, což dokládá i konečná statistika žlutých karet – čtyři žluté karty na každé straně. Z toho pramenilo i velké množství standardních situací. Hořické centrované balony však nebyly natolik přesné, aby vedly k vážnému ohrožení domácí branky, kterou hájil Marek Gall. Přesto se Jiskra dočkala kontaktní branky. Ve třicáté deváté minutě Martin Tomáš na pravé straně hřiště obešel obránce domácích a předložil míč do vápna Zbyňku Nečesanému. Hořický záložník vypálil bez přípravy a střelou k tyči snížil na 2:1. Radost z kontaktního gólu ale Hořicím dlouho nevydržela. Už o minutu později ustál Tomáš Berger souboj s hořickým Dominikem Pourem a centrovaným balonem ve vápně Jiskry vyzval ke skórování Jiřího Odvárka. Lázně Bělohrad si tak do kabin odnesly dvougólové vedení, jehož základy postavily už na začátku zápasu. 

Bělohradští si dvěma góly pohlídaly konec zápasu

 Ve druhém poločase se hosté snažili o další kontaktní gól. Hořice měly k dispozici několik standardních situací, ty však gólovou radost nepřinášely. Hořice se více držely na balonu, ze své optické převahy ale nedokázaly vytěžit gólové ohrožení domácí branky. V tom jim bránila i důrazná obrana Lázní, která zodpovědně utěsňovala prostory pro případné akce hostů.

 

 

Jakékoliv naděje na závěrečný tlak Hořic byly zmařeny v osmdesáté šesté minutě. Hořická obrana nezachytila náběh Lukáše Jezbery, který kličkou obešel gólmana Pavla Žižku a zakončením do odkryté branky zvýšil na 4:1. Tečku za prvním zápasem sezony udělali domácí v první minutě nastavení. Lázeňští díky svému důrazu získali míč na polovině soupeře, využili zmatků v obraně Hořic a díky zakončení Jakuba Lonera upravili na konečných 5:1. 



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí TJ Jiskra Hořice: Návrat do Krajského přeboru se nám výsledkově nevydařil. Zaspali jsme začátek a v závěru jsme dostali také dvě zbytečné branky. Jinak jsme s domácím favoritem sehráli minimálně vyrovnané utkání a výsledek je pro nás krutý. Bělohrad byl však důraznější a vyhrál zaslouženě.



Sestavy


SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - J. Zejfart [-] , J. Odvárko [-] (78. D. Holomba [-] ) , J. Hrnčíř [-] , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , T. Berger [-] (84. R. Šorm [-] ) , T. Blažek [-] , J. Lánský [-] (56. L. Jezbera [-] )

TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - J. Šeda [-] (34. D. Pour [-] ) , M. Vodnárek [-] , T. Lacina [-] (78. J. Kuneš [-] ) , D. Palm [-] - Z. Nečesaný [-] , M. Tomáš [-] (65. P. Kuneš [-] ) , J. Rubeš [-] , J. Rozsévač [-] , D. Melaga [-] - P. Ruml [-] (84. M. Skalský [-] ) -

ŽK: 36. J. Zejfart , 71. J. Wagenknecht , 78. J. Odvárko , 87. R. Šorm - 7. T. Lacina , 26. P. Ruml , 28. J. Rubeš , 80. J. Kuneš .
Počet diváků: 490. Rozhodčí: Šiling Karel - NÝVLT Roman, ŽEROVNICKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.