1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 11:00

18.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodovská a Krásno šetřily síly na důležité zápasy, v klidném utkání měli domácí více štěstí


Branky


0

Chodovská i Krásno už měly svůj postup jistý před posledním kolem základní části, a tak ani jeden z nich ve vzájemném souboji nijak netlačil na pilu a šlo spíše o to, aby pošetřily síly na dležité zápasy a zároveň tento zvládly bez zranění. A to se podařilo. V utkání se nikdo za ničím nehnal, a tak se hrálo o body v podstatě do poslední chvíle a rozhodovat muselo až štěstí, které stálo při domácích, kteří rozhodli šťastným střídáním v závěru a zvítězili tak 1:0. Až se týmy ale potkají příště, bude zápas rozhodně atraktivnější a vyhrocenější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku pohoda, jen Lembacher ulétl

Oba týmy byly od začátku nalazeny na pohodové vlně a nikam se zbytečně netlačily. Hrálo se hodně mezi šetnáctkami a do větších šancí se týmy zpočátku moc nedostávaly. Postupně se trochu osmělily, ale stále to nebylo nic zvláštního. V tomto smyslu mělo možná více navrch po celou dobu Krásno, které bylo nebezpečné hlavně díky centrům do vápna, ale domácí se vždy nějak ubránily. Chodovská si toho sice vytvořila méně, ale byly to o něco pohlednější a vykombinovanější akce, které ale končily většinou ještě před zakončením. Domácím totiž chyběla rychlost a větší důraz na to, aby mohli hostující obranu nějak zaskočit. Nejvíce první půli okořenil domácí Lembacher, který ten den nebyl úplně ve své kůži a od začátku se mu něco nezdálo. Měl ke všemu neustálé průpovídky, stále někoho urážel a vztekal se. A to nejen směrem k rozhodčímu, soupeřům, ale i směrem k vlastním spoluhráčům. Za své nepochopitelné a neopodstatnělé chování byl tak nakonec v závěru poločasu předčasně poslán do kabin, čímž Chodovskou celkem dost oslabil. krásno mělo tedy velkou výhodu.

Šťastné střídání, rozhodl závěr

Baník ale nehrál úplně na sto procent, a tak ani přesilová hra příliš nepomohla. Do šancí se stáel dostával více a nyní už i do jasnějších, ale ani jednou neuspěl. Hra se tedy v podstatě vůbec nezměnila a dlouho se zdálo, že vše také skončí spravedlivou remízou. Jenže to se nestalo. S blížícím se závěrem sáhl kouč Chodvoské po střídání a na hřiště poslal Petra Biniase, který v poslední desetiminutovce rozhodl ve prospěch domácích střelou k tyči podél brankáře. Krásno pak ještě chvíli tlačilo a dralo se za vyrovnáním, ale nakonec neuspělo. Trnka netrefil ve vyložené šanci Lorenzův centr, a tak se body nakonec připsaly na účet Chodovské.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Chodovská
Martin Hejna: Dnešní zápas ovlivnila nedisciplinovanost našich hráčů, v první řadě tedy útočníka Filipa Lembachera, který od samého začátku nesmyslně urážel, nejen protihráče a rozhodčího, ale i spoluhráče, že což byl oprávněně vyloučen. To nás dost oslabilo, protože proti Krásno se nehraje dobře ani v jedenácti, natož v deseti. Nakonec jsme měli ale i tak více štěstí a podařilo se nám rozhodnout jednou brankou v závěru. Remíza by byla ale určitě spravedlivější.

TJ Baník Krásno
Wolfgang Lorenz: Byl to hodně klidný zápas, který odpovídal tomu, že bylo již o všem rozhodnuto. Až na toho jednoho hráče domácích, který už od začátku všem nadával a nakonec byl i správně vyloučen. I když jsme ale hráli proti deseti, stále to bylo vyrovnané, my jsme drželi balón a soupeř hrál více na brejky. Soupeř měl ale v utkání více štěstí, když dal v závěru rozhodující branku. My jsme měli v průběhu k dispozici také několik jasných šancí, ale my jsme jich nevyužili. Naše chyba, naše nemohoucnost. Jinak bychom jim klidně mohli dát i pět gólů. Nevadí. Hlavně, že se nikdo nezranil.



Sestavy


FK Stará Chodovská
P. Treitl [-] - M. Gabčo [-] (72. P. Binias [-] ) - R. Lenk [-] , M. Kolařík [-] (38. T. Schönbauer [-] ) , M. Kastl [-] , T. Bílý [-] , P. Dušek [-] , F. Lembacher [-] - L. Karpíšek [-] , J. Krásný [-] , J. Volek [-]

TJ Baník Krásno
V. Kvapil [-] - O. Pikal [-] , J. Masopust ml. [-] , P. Michalec [-] , J. Schröck [-] - J. Husák [-] , W. Lorenz [-] , K. Václavík [-] , M. Kvapil [-] - R. Trnka [-] , P. Čada [-] -

ŽK: 29. F. Lembacher , 86. T. Bílý - 29. O. Pikal , 90. J. Husák . ČK: 36. F. Lembacher .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kobielský Julius - KUTNOHORSKÝ Jiří (N), SCHLOSSBAUER Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.