4:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

17.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trnka jako krásenské eso v rukávu, náhradník otočil zápas


Branky


73. R. Trnka , 78. R. Trnka , 83. R. Trnka , 89. J. Studnička - 10. L. Hrouda
0

Svatavě se hned na začátku podařilo rychle uzmout vedení a pak už se jen bránila, Krásno tlačilo, ale marně. Nedařil ose mu soupeřovu defenzivu propálit a ještě zhruba patnáct minut před koncem aktivnější a lepší domácí prohrávali. Jenže pak domácí sudí vytáhl z rukávu eso. Volba, která měla cenu zlata. Na hřiště poslala Romana Trnku, který bleskurychlým hattrickem otočil zápas a zajistil svému týmu tři body. Krásno nakonec vyhrálo dokonce 4:1 a nakonec může být spokojené. Účast v lepší skupině, která si to rozdá o titul jej nemine. Svatava musí doufat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeden brejk a hosté šli do vedení

Krásno bylo od začátku lepší a mělo navrch, jenže hostům se podařilo hned v první desetiminutivce využít ojedinělého brejku, který dobře a přesně zakončil Lukáš Horuda, a od té doby tak Svatava vedla. Krásno se pak ale opět ujalo iniciativy a začalo soupeře jasně přehrávat. Hosté se v podstatě jen bránili a odkopávali balóny. Jenže domácí tým se zkrátka nedokázal dostávat k vyloženým šancím, a když ano, tak jich nevyužil. Svatava zrktáka nebránila vůbec zle, a tak se jí podařilo udržet své vedení až do odchodu do kabin.

Tah ze cenou zlata

Ve druhé půli už hosté doslova lapali po dechu. S balónem téměř nehráli a jen běhali. I proto se stále více snažili za každou cenu nahnat čas, kdy se nehrálo. Ale i tak se jim stále dařilo dlouh održet vedení. Krásno bylo stáel aktivnější a nebezpečnější, ale pořád se mu nedařilo vsítit, a tak se pomalu začánalo zdát, že by hostující Baník mohl své vedení už i udržet. Jenže v poslední dvacetiminutovce se podařilo domácím něco, v co už sami ani nevěřili. Trenér poslal na hřiště Romana Trnku, který se bleskurychle uvedl přesnou halvičkou a vyrovnal na 1:1. V tom hosté definitivně odpadli. O chvíli později se Romanu Trnkovi povedlo skórovat znovu z dorážky a bylo rozhodnuto. Pro čerstou sílu na hřišti ale její úkol stále nekončil. Roman Trnka zhruba po deseti minutách po své první brance zkompletoval hattrick poté, co jej vyslal do samostatného úniku Pinc. Fantazie. V poslední desetiminutvce už si domácí dělali, co jen chtěli a v závěru se ještě navíc podařilo zvýšit také Janu Studničkovi, který v dobré pozici po přihrávce přes celé vápno nezaváhal. Krásno tak v závěru zápas famózně otočilo a může slavit tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Krásno
Wolfgang Lorenz: My jsme potřebovali tři body, takže jsme si řekli, co budeme hrát, a to jsme plnili. Svatava jen bránila. Ale na začátku se jí podařilo díky brejku získat vedení a celý zápas poté vedla. My jsme je přehrávali, hosté se téměř nedostali za půlku, ale stále jsme nemohli dostat míč do branky. Jenže v závěru trenér dobře vystřídal a Trnka během deseti minut rozhodl. Takže jsme nakonec zvítězili a můžeme se v klidu soustředit na další zápasy.

TJ Baník Svatava
Václav Zetek: Zasloužená porážka 1:4. Domácí byli lepší, šli více za vítězstvím a my jsme se jen bránili. Ve druhé půli nám zase došel kyslík, takže jsme nestíhali už vůbec. Bylo to náš zatím suverénně nejhorší jarní výkon.



Sestavy


TJ Baník Krásno
V. Kvapil [-] - O. Pikal [-] , P. Michalec [-] (52. J. Masopust ml. [-] ) , K. Urban [-] , M. Kvapil [-] - M. Košťál [-] , W. Lorenz [-] , R. Schlossbauer ml. [-] (79. J. Studnička [-] ) , K. Václavík [-] (83. J. Heřman [-] ) - P. Čada [-] (71. R. Trnka [-] ) , J. Husák [-] (71. T. Pinc [-] ) -

TJ Baník Svatava
J. Reissmüller [-] - L. Hrouda [-] , P. Thiele [-] , P. Popovič [-] (46. T. Pippenbacher [-] ) , V. Jílek [-] , R. Holub [-] , A. Lídl [-] (71. R. Šalka [-] ) , L. Pech [-] , D. Juhár [-] , M. Gajdoš [-] , J. Tříska [-]

ŽK: 69. L. Hrouda , 88. M. Gajdoš .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: FURIŠ René - URBÁNEK Michal (N), KASL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.