2:3p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

5.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napínavý zápas skončil výhrou pro Habartov


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný zápas z obou stran

První gól zápasu byl bezvadně sehraný po kombinaci 5 hráčů a Suda z domácího týmu neměl problém vstřelit branku k tyči na 1:0, avšak po 6 minutách dokázal odpověděť Houdek a zápas vyrovnal na 1:1. Zápas šel dál a z rohu ve 40. minutě vstřelil Pěnkava gól hlavou a po prvním poločase byl stav 2:1 pro domácí.

Domácí neproměnili penaltu

Po nákopu hostujícho týmu se dokázal prosadit Müller st. a bylo vyrovnáno na 2:2. Konec zápasu rozhodovala penalty a rozhodla neproměněná penalta domácího hráče a hostující tým se tímto okamžikem stal vítězem tohoto zápasu a připisuje si 3 body.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Žlutice
R. Suchánek: Neproměňovali jsme šance, včetně penalty, tudíž velká nespokojenost. Chtěli jsme vyhrát za každou cenu a to se nám vymstilo.




Sestavy


FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - D. Vojík [-] (53. P. Krejza [-] ) , L. Kožíšek [-] , M. Kopelent [-] , V. Suda [-] , J. Píša [-] , P. Suda [-] , M. Ažaltovič [-] , M. Bok [-] , L. Melnyk [-] , J. Pěnkava [-]

TJ Baník Habartov
L. Trpišovský [-] - M. Plechatý [-] (57. L. Pešan [-] ) , T. Tamajka [-] , P. Müller st. [-] , D. Houdek [-] , M. Janík [-] , R. Mašek [-] , J. Křepela [-] , M. Tancl [-] (60. P. Bufka [-] ) , L. Tamajka [-] , M. Richter [-]

ŽK: 26. L. Kožíšek , 44. J. Píša , 89. J. Pěnkava - 66. L. Pešan , 82. T. Tamajka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šuma Jakub - HLAVATÝ Josef, LHOTKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.