Lázně otočily zápas proti Přimdě


Branky


70. F. Vacata , 89. P. Rašín - 53. F. Vacata (vl.)
0

Velmi atraktivní zápas nakoenc diváky určitě tolik nepotěšil. Minimálně z toho důvodu, že týmy se uchýlily zejména k předpovídané defenzivní taktice, která branky dlouho nenabídla. Až ve třiapadesáté minutě odkázal hraby Lázní Tatran prolomit, i když s pomocí vlastní branky soupeře. Později se ale ukázalo, že kvalita byla na straně domácích, kteří dokázali v závěru zabrat a v posledních minutách zápas ještě otočili. Pro Přidmu je to smutná ztrát dobře rozjetého zápasu, ale především další bodová ztráta. nedávno ještě první tým tabulky tak nyní klesl až na deváté místo. Lázně se po špatném začátku naopak konečně rozehrávají a už jsou v třetí. Ohrozit je ale ještě může Studánka, která má nedělní zápas ještě před sebou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný poločas

Od začátku bylo jasné, že se předpovědi našeho týmu potvrdily. Lázně poskytly Přimdě prostor, aby se ukázala a sami se zajistily v kvalitní pevné obraně. Přimda nedokázala většího prostoru ale nijak zvlášť využívat. Spíše se jí nedařilo a Lázně v poklidu sovu branku bránily. Samotné navíc několikrát uskutečnily rychlý výpad a souepře ne druhé straně potrápily. Oboustranně to ale bylo spíše opatrné utkání, defenzivně skvěle zvládnuté, a tak se nikdo nemohl divit, že po půli platil bezbrnakový stav.

Vacata vlastní branku dokonale odčinil

I ve druhé půli Přimda dobývala soupeřovy hradby marně, ale nakoenc se zhruba po osmi minutách vedoucí branky přeci jen dočkala. Smolnou vlastní treofu jí totiž pomohl vyhlášený obránce František Vacata. Obrovská smůla. Dlouho se domácí drželi, a pak se sami takto srazili. Chvíli byly Lázně ochromné, ale pak se začaly zlepšovat a čím více se blížil konce, tím více soupeře přehrávaly. A v sedmdesáté minutě se jim podařil vyrovnat. Svou vlastní branku dokonale odčinil právě obránce František Vacata. To Lázěn nakoplo a od té doby se talčily do zakončení a snažily se ujmout se vedení. Dlouho se to ale nedařilo a zdálo se, že jim nakoenc bude muset stačit jen dělba. V poslendí minutě utkání ale poslal za záda brankáře Hlaváčka přesnou střelu Pavel Rašín a o vítězi bylo rozhodnuto. Lázně uniklyo vlásek další ztrátě. Byl oto těsné. Přimda tak smutní a vrací se pod hrad bez bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský: Přimda nás zaskočila v první půli velmi aktivní hrou, my jsme nebyli v pohybu, hráli jsme statisticky a nic se nám nedařilo. Představovali jsme si to jinak. Naštěstí nás hodně podržel brankář. O půli jsme prostřídali a hodně jsme pozměnili sestavu, a i když jsme si dali hned na začátku vlastní gól, tak jsme pak byli jasně lepší a zaslouženě jsme vyhráli. Druhá půle byla v našem podání velmi vydařená.

TJ Tatran Přimda
Tatran Přimda: Přimda se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
J. Kratochvíl [-] - M. Pohlot [-] , M. Hoffmann [-] , P. Hampapa [-] , K. Praizler [-] , P. Hospodářský [-] (60. P. Rašín [-] ) , M. Pohlot [-] (11. J. Jelen [-] ) , D. Brunner [-] (74. J. Zábranský [-] ) , M. Surovčík [-] , F. Vacata [-] , R. Mašín [-]

TJ Tatran Přimda
J. Hlaváček [-] - J. Hečko [-] , J. Kůst [-] , M. Růžička [-] , M. Vokroj [-] , T. Burda [-] , J. Karásek [-] , T. Le [-] , V. Velešík [-] , P. Dvořák [-] (68. M. Žurek [-] ) , L. Teplárek [-]

ŽK: 62. J. Jelen - 14. M. Růžička , 65. J. Karásek .
Počet diváků: 41. Rozhodčí: Šichevičová Michaela - ŠAŠEK Miroslav (N), VOKROJ Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.