Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Nováček ze Všerub opět jasně vyhrál


Branky


21. B. Demali , 36. B. Demali , 41. R. Herák , 56. J. Balvín , 76. R. Herák , 81. J. Hyrát - 53. B. Németh , 86. M. Adam
0

Souboj třináctibodových týmů ovládly Všeruby a jsou pátí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Proměněné šance domácích znamenaly jasné vedení

Zápas sousedů v tabulce se stejným bodovým ziskem přinesl od začátku útočný fotbal. Zejména domácí se snažili o to dostat se do vedení a podařilo se to po dvaceti minutách. K rohovému kopu se postavil Herák a našel hlavu Demaliho 1:0. Deset minut před pauzou šli domácí do trháku po chybě obrany, která špatně zahrála malou domů na kterou si počíhal Demali a zvýšil na 2:0. Ještě než se šlo do kabin přidali domácí třetí branku zásluhou kombinace Demaliho a Heráka, který přesně zakončil.

Všeruby si hlídaly domácí výhru

Začátek druhé části utkání přinesl snížení hostů, o které se postaral Ben Németh z úniku. Ovšem tři minuty nato se postavil ke standartní situaci opět Herák a tentokrát zakončoval hlavou Balvín. Čtvrt hodiny před koncem přidal pátou branku domácích po kombinaci ze strany se míč odrazil k Herákovi, který svou střelou nedal golmanovi šanci. Za pět minut dokonal půl tucet domácích únikem po straně Jan Hyrát. Hosté ještě kosmeticky upravili výsledek po úniku Míry Adama na konečných 6:2.



Ohlasy k zápasu


SK Všeruby
pan Herák: Povedený zápas s kvalitním soupeřem, ale branek jsme mohli dát více.

TJ Heřmanova Huť
Tomáš Konvalinka: Všeruby byly fotbalovější a zaslouženě vyhrály.



Sestavy


SK Všeruby
V. Červenka [-] - D. Majer [-] , M. Oulík [-] - P. Fleisner [-] , R. Herák [-] , J. Herák [-] - T. Mottl [-] , J. Dubský [-] , B. Demali [-] (55. J. Balvín [-] ) , J. Hyrát [-] , S. Pašek [-] (78. V. Greiner [-] )

TJ Heřmanova Huť
M. Sladký [-] - M. Šůla [-] (29. M. Kaprál [-] ) , D. Hauer [-] , P. Haisman [-] , V. Lakó [-] , M. Hakel [-] , R. Čonka [-] , M. Adam [-] , B. Németh [-] , T. Vlach [-] , M. Urbanczyk [-]

ŽK: 8. S. Pašek - 4. V. Lakó .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: KRAUZ Jan - ZEMAN Jaroslav (N), PALEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.